Persberichten

Ondernemen in een verzamelgebouw met een volledig zelfsturend team, een intensieve samenwerking met collega-ondernemer Tatiana Buikhuizen van Maassluis en sollicitanten interviewen op schommels. Het zijn maar een paar voorbeelden van hoe Ondernemer Mariek...
De vestiging Leiden bestaat dit jaar tien jaar en dat wordt feestelijk gevierd. Voor ondernemer Manon Reiche-Brouwers is het team het belangrijkste van haar bedrijf: een hechte familie waar zij haar Brabantse schwung aan heeft toegevoegd.
Een tikkeltje eigenwijs is zij wel, vindt Ondernemer Dasja Hendrikx van Veldhoven. Maar dat hoort bij het ondernemerschap.
Den Haag, 8 december 2016 – Olympia Nederland heeft zich aangesloten bij Betaalme.nu, een initiatief om de facturen van het MKB sneller te betalen. De uitzendorganisatie committeert zich hiermee aan een snelle betalingstermijn, waardoor liquide middelen v...
Het was liefde op het eerste gezicht toen Ondernemer Frances Pas, al 26 jaar actief in de uitzendbranche, in 2009 de vestiging bij het bruggetje in Oud-Beijerland zag.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  next