Persberichten

De prijs wordt ieder jaar toegekend aan een partij die de meest innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie heeft ontwikkeld. Olympia heeft de innovatieve case 'iedereen e-recruiter’ ingezonden waarmee de kracht van HR-professionals gecombineerd wordt met professioneel e-commerce gedrag.
Femke Hellemons (42) wordt per 20 september 2017 benoemd tot nieuw directielid van Olympia Nederland in de functie van Chief Operations Officer (COO). Daarmee is, na de overname van Olympia in 2016, het directieteam compleet.
Olympia is vanuit de samenwerking met Gemeente Amsterdam betrokken bij het PACT voor Amsterdam. PACT is het netwerk van Gemeente Amsterdam, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de strijd tegen armoede.
Dokkum 30 juni 2017 – De succesvolle Friese ondernemer Romke Kooyenga kiest voor een strategische alliantie met Olympia Nederland. De samenwerking tussen Kooyenga en Olympia vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de Kooyenga Groep als toonaangevend detacherings- en adviesbureau voor de overheid.
Den Haag, 30 juni 2017 – Gisteren werden tijdens de feestelijke JINC Amsterdam Award Show in het DeLaMar Theater de winnaars van de ‘Bedrijf van het Jaar’ award bekend gemaakt. Olympia Nederland was samen met Installatiewerk NH, OLVG, Het Rijksmuseum en Ziggo voor deze prijs genomineerd. De winnaar is Het Rijksmuseum geworden. Van harte gefeliciteerd!
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  next