Persberichten

Olympia organiseert bliksemstages en draagt met een actief programma eraan bij dat schoolgaande jongeren in Amsterdam zich beter kunnen ontwikkelen.
Amsterdam, 1 juni 2017 – Gisteren is met een gezamenlijke ondertekening van de overeenkomst, de samenwerking tussen GVB en Olympia Nederland officieel verlengd tot in ieder geval 2021. Olympia Nederland voorziet GVB al vanaf 1 juni 2013 van conducteurs, personenvervoerders en buschauffeurs die ingezet worden voor het openbaar vervoer in de hoofdstad. Met deze nieuwe overeenkomst zetten GVB en Olympia een volgende stap in de samenwerking die na deze vier jaar een aantal keer verlengd kan worden tot maximaal acht jaar.
Olympia Nederland heeft Richard Boekhorst, Franchiseondernemer van Olympia Amersfoort, zaterdagavond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2017’. Boekhorst wint deze felbegeerde titel vanwege zijn visie, zijn lef en de geboekte resultaten over het afgelopen jaar.
Positief, dat is een eigenschap die Mellanie Dellaert, Ondernemer van het jaar 2015, op het lijf geschreven is.
Olympia Veenendaal draagt maatschappelijk steentje bij. Het Bigday Foodvalley-initiatief is geboren om om mbo’ers op een laagdrempelige wijze de arbeidsmarkt te laten verkennen en kennis te laten maken met netwerken. Olympia Veenendaal werd benaderd door opleidingsinstituut ROC A12 Ede om deel te nemen. Olympia Veenendaal heeft enthousiast deelgenomen aan de eerste Bigday Foodvalley.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  next