Persberichten

Olympia is vanuit de samenwerking met Gemeente Amsterdam betrokken bij het PACT voor Amsterdam. PACT is het netwerk van Gemeente Amsterdam, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de strijd tegen armoede.
Dokkum 30 juni 2017 – De succesvolle Friese ondernemer Romke Kooyenga kiest voor een strategische alliantie met Olympia Nederland. De samenwerking tussen Kooyenga en Olympia vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de Kooyenga Groep als toonaangevend detacherings- en adviesbureau voor de overheid.
Den Haag, 30 juni 2017 – Gisteren werden tijdens de feestelijke JINC Amsterdam Award Show in het DeLaMar Theater de winnaars van de ‘Bedrijf van het Jaar’ award bekend gemaakt. Olympia Nederland was samen met Installatiewerk NH, OLVG, Het Rijksmuseum en Ziggo voor deze prijs genomineerd. De winnaar is Het Rijksmuseum geworden. Van harte gefeliciteerd!
Olympia organiseert bliksemstages en draagt met een actief programma eraan bij dat schoolgaande jongeren in Amsterdam zich beter kunnen ontwikkelen.
Amsterdam, 1 juni 2017 – Gisteren is met een gezamenlijke ondertekening van de overeenkomst, de samenwerking tussen GVB en Olympia Nederland officieel verlengd tot in ieder geval 2021. Olympia Nederland voorziet GVB al vanaf 1 juni 2013 van conducteurs, personenvervoerders en buschauffeurs die ingezet worden voor het openbaar vervoer in de hoofdstad. Met deze nieuwe overeenkomst zetten GVB en Olympia een volgende stap in de samenwerking die na deze vier jaar een aantal keer verlengd kan worden tot maximaal acht jaar.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  next