BNR Gangmakers en Olympia

Als onderneming van ondernemers sponsort Olympia het radio-programma BNR Gangmakers. Het opinieprogramma voor én door ondernemers, mede ontwikkelt door Olympia, doet wekelijks een andere regio aan in Nederland.
Hier vindt u de agenda van BNR Gangmakers voor de komende weken. Iedere woensdag is BNR Gangmakers te beluisteren tussen 19:00 en 19:30 uur via BNR Nieuwsradio.
Woensdag 16 november organiseren Olympia Uitzendbureau Tiel en Zaltbommel een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot speeddaten, wordt er in de live uitzending van BNR Gangmakers gediscussieerd over wat ondernemers in de regio beweegt.
Woensdag 26 oktober stond BNR Gangmakers XTRA in het teken van ‘Leren ondernemen’. In een arbeidsmarkt waar grote behoefte is aan goed geschoold personeel zijn universiteiten steeds ondernemender.
Gangmakers Xtra deed op 26 oktober Delft aan. Diverse experts en ondernemers debatteerden met elkaar over Leren Ondernemen. Benieuwd wat Olympia hierover te zeggen heeft? Lees het hier...
Woensdag 23 november organiseren BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad in samenwerking met Olympia, de zesde editie van Gangmakers Xtra. Hét ondernemersevent voor en door ondernemers waarin de vraag 'Hoe bind je talent aan je onderneming?' centraal staat.
1  2  3  4  next