arbeidsmarkt-nieuws

De flexbranche blijft in 2017 groeien, door een stijgende vraag naar personeel. ING Economisch Bureau verwacht dat de urengroei met zes procent op een hoog niveau blijft. Daarmee blijft de flexbranche de drijvende kracht achter de banengroei, aldus ING.
Het tekort aan hoog opgeleide werknemers in Europa is sterk opgelopen in het laatste kwartaal van vorig jaar. Het personeelsgebrek nam toe met dertig procent.
Een derde van de werkende Nederlanders verandert in 2017 van baan of denkt hierover na. De helft van deze mensen maakt het niet of ze dan een nieuwe baan krijgen in dezelfde of in een andere branche.
Olympia verzamelt al jaren gegevens over de arbeidsmarkt. Daarbij kijken we niet alleen naar vacatures, ontwikkeling en trends, maar kijken we speciaal naar aanbod, vraag, imago, push- en pull- factoren, marktbewegingen en arbeidsmarktmobiliteit. Dit doen...
Je bent op weg om die leuke baan te bemachtigen en trekt alles uit de kast om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Goede sollicitatiebrief, check, gepaste outfit, check. Maar wacht, je social profielen kunnen wel wat aandacht gebruiken.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  next