Olympia nieuwsberichten

Arbeidsmarkt-nieuws

Het herstel van de arbeidsmarkt is bijna compleet na de jarenlange crisis. Het aantal banen bereikte een record.
Steeds meer werkenden vinden vast werk. Dat geldt zowel voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt als voor mensen die minstens drie jaar actief zijn als flexwerker.
Ondernemers worden er steeds creatiever in om beloningen te bedenken waarmee zij talent kunnen aantrekken.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

Persberichten

Olympia organiseert bliksemstages en draagt met een actief programma eraan bij dat schoolgaande jongeren in Amsterdam zich beter kunnen ontwikkelen.
Amsterdam, 1 juni 2017 – Gisteren is met een gezamenlijke ondertekening van de overeenkomst, de samenwerking tussen GVB en Olympia Nederland officieel verlengd tot in ieder geval 2021. Olympia Nederland voorziet GVB al vanaf 1 juni 2013 van conducteurs, personenvervoerders en buschauffeurs die ingezet worden voor het openbaar vervoer in de hoofdstad. Met deze nieuwe overeenkomst zetten GVB en Olympia een volgende stap in de samenwerking die na deze vier jaar een aantal keer verlengd kan worden tot maximaal acht jaar.
Olympia Nederland heeft Richard Boekhorst, Franchiseondernemer van Olympia Amersfoort, zaterdagavond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2017’. Boekhorst wint deze felbegeerde titel vanwege zijn visie, zijn lef en de geboekte resultaten over het afgelopen jaar.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

BNR

Hier vindt u de agenda van BNR Gangmakers voor de komende weken. Iedere woensdag is BNR Gangmakers te beluisteren tussen 19:00 en 19:30 uur via BNR Nieuwsradio.
Woensdag 16 november organiseren Olympia Uitzendbureau Tiel en Zaltbommel een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot speeddaten, wordt er in de live uitzending van BNR Gangmakers gediscussieerd over wat ondernemers in de regio beweegt.
Woensdag 26 oktober stond BNR Gangmakers XTRA in het teken van ‘Leren ondernemen’. In een arbeidsmarkt waar grote behoefte is aan goed geschoold personeel zijn universiteiten steeds ondernemender.
1  2  3  4  5  6  volgende >

Het-Werkwoord

Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord,
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord laat zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Kortom, we delen graag onze ervaringen.
1  2  3  volgende >