Olympia nieuwsberichten

Arbeidsmarkt-nieuws

Uit cijfers van het UWV blijkt dat we te maken hebben met het laagste werkloosheidscijfer sinds zes jaar.
Eén op de zes ondernemers heeft op dit moment een gat in het personeelsbestand, zo blijkt uit een enquête van het CBS.
Werk verandert. Technologisering, robotisering en globalisering zorgen ervoor dat banen verdwijnen en nieuw werk ontstaat. Maar zijn werkenden zich al voldoende bewust van de impact die de arbeidsmarktveranderingen op hun eigen werk en employability kan hebben? En willen en kunnen zij zich aanpassen?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

Persberichten

De prijs wordt ieder jaar toegekend aan een partij die de meest innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie heeft ontwikkeld. Olympia heeft de innovatieve case 'iedereen e-recruiter’ ingezonden waarmee de kracht van HR-professionals gecombineerd wordt met professioneel e-commerce gedrag.
Femke Hellemons (42) wordt per 20 september 2017 benoemd tot nieuw directielid van Olympia Nederland in de functie van Chief Operations Officer (COO). Daarmee is, na de overname van Olympia in 2016, het directieteam compleet.
Olympia is vanuit de samenwerking met Gemeente Amsterdam betrokken bij het PACT voor Amsterdam. PACT is het netwerk van Gemeente Amsterdam, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de strijd tegen armoede.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

BNR

Hier vindt u de agenda van BNR Gangmakers voor de komende weken. Iedere woensdag is BNR Gangmakers te beluisteren tussen 19:00 en 19:30 uur via BNR Nieuwsradio.
Woensdag 16 november organiseren Olympia Uitzendbureau Tiel en Zaltbommel een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot speeddaten, wordt er in de live uitzending van BNR Gangmakers gediscussieerd over wat ondernemers in de regio beweegt.
Woensdag 26 oktober stond BNR Gangmakers XTRA in het teken van ‘Leren ondernemen’. In een arbeidsmarkt waar grote behoefte is aan goed geschoold personeel zijn universiteiten steeds ondernemender.
1  2  3  4  5  6  volgende >

Het-Werkwoord

Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord,
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord laat zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Kortom, we delen graag onze ervaringen.
1  2  3  volgende >