Olympia nieuwsberichten

Arbeidsmarkt-nieuws

Het aantal werknemers met een flexibele arbeidsrelatie blijft groeien. In 2016 hadden ruim 1,8 miljoen mensen – ruim één op de vijf werkenden – een flexibele arbeidsrelatie.
Door technieken als Artificial Intelligence (AI), robotisering, virtual reality, augmented reality en cloud computing zal de arbeidsmarkt van 2030 er totaal anders uit gaan zien.
Veel sectoren waar het inmiddels goed gaat, hebben deze groei hard nodig. De laatste jaren waren zwaar door de crisis. Gaat deze groei er voor zorgen dat zij kunnen profiteren van de gunstige economische perspectieven?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

Persberichten

Olympia is vanuit de samenwerking met Gemeente Amsterdam betrokken bij het PACT voor Amsterdam. PACT is het netwerk van Gemeente Amsterdam, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de strijd tegen armoede.
Dokkum 30 juni 2017 – De succesvolle Friese ondernemer Romke Kooyenga kiest voor een strategische alliantie met Olympia Nederland. De samenwerking tussen Kooyenga en Olympia vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de Kooyenga Groep als toonaangevend detacherings- en adviesbureau voor de overheid.
Den Haag, 30 juni 2017 – Gisteren werden tijdens de feestelijke JINC Amsterdam Award Show in het DeLaMar Theater de winnaars van de ‘Bedrijf van het Jaar’ award bekend gemaakt. Olympia Nederland was samen met Installatiewerk NH, OLVG, Het Rijksmuseum en Ziggo voor deze prijs genomineerd. De winnaar is Het Rijksmuseum geworden. Van harte gefeliciteerd!
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  volgende >

BNR

Hier vindt u de agenda van BNR Gangmakers voor de komende weken. Iedere woensdag is BNR Gangmakers te beluisteren tussen 19:00 en 19:30 uur via BNR Nieuwsradio.
Woensdag 16 november organiseren Olympia Uitzendbureau Tiel en Zaltbommel een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot speeddaten, wordt er in de live uitzending van BNR Gangmakers gediscussieerd over wat ondernemers in de regio beweegt.
Woensdag 26 oktober stond BNR Gangmakers XTRA in het teken van ‘Leren ondernemen’. In een arbeidsmarkt waar grote behoefte is aan goed geschoold personeel zijn universiteiten steeds ondernemender.
1  2  3  4  5  6  volgende >

Het-Werkwoord

Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord,
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord
Olympia gaat aan de hand van actuele thema’s of gesignaleerde trends, vier keer per jaar de diepte in met ondernemers, uitzendkrachten, klanten, prospects en medewerkers. In het magazine beantwoorden we vragen die leven binnen de branche, laten mensen uit de praktijk aan het woord, nemen stelling in arbeidsvraagstukken, duiken in onderzoeken en relevante data en vertalen mogelijke problemen naar oplossingen. We maken de lokale impact van de landelijke economie zichtbaar. Het Werkwoord laat zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Kortom, we delen graag onze ervaringen.
1  2  3  volgende >