Verwijder gegevens

Gegevens laten verwijderen? Stuur ons een verzoek

Ben je niet meer werkzaam voor Olympia en beroep jij je op je recht om alle gegevens te laten verwijderen uit onze systemen? Dan kun je ons hiervoor een verzoek sturen via het formulier hieronder. Indien je wilt dat wij al je gegevens uit onze systemen wissen moeten wij eerst je identiteit controleren. Zo zorgen wij ervoor dat alleen de gegevens van de juiste persoon worden gewist.

Persoonlijk op de vestiging

Je kan dit doen door jezelf persoonlijk te identificeren met je paspoort/rijbewijs bij de vestiging waar je werkzaam was. Indien je hiervoor kiest brengen wij de vestiging hiervan eerst op de hoogte.

Of via de app van de Rijksoverheid

Daarnaast is het is ook mogelijk om aan de identificatieplicht te voldoen aan de hand van een kopie van het paspoort. Echter volstaat alleen een kopie welke veilig is gemaakt met de app KopieID van de Rijksoverheid. Bekijk de website van de Rijksoverheid (link opent op een nieuw scherm) voor meer informatie. Je kunt hierna een kopie per e-mail aan ons verstrekken. Na vaststelling van je identiteit ontvang je van ons een bevestiging en nadere informatie over de afhandeling van je verzoek tot vergetelheid (artikel 17 AVG).

Meer informatie

Verwijder mijn gegevens

Via onderstaand formulier kan je Olympia verzoeken om je persoonlijke gegevens uit de systemen te laten verwijderen.