Privacy verzoeken

Gebruik maken van jouw privacy rechten als betrokkene? Stuur ons een verzoek

Wil je gebruikmaken van een of meerdere van jouw privacy rechten, zoals het recht op inzage, rectificatie, verwijdering, beperking, overdraagbaarheid van persoonsgegevens en het recht van bezwaar tegen de verwerking van jouw gegevens? Dan kun je ons hiervoor een verzoek sturen via het formulier hieronder. Onthoud dat op de genoemde rechten wettelijke uitzonderingen van toepassing zijn. Wanneer in jouw geval een uitzondering van toepassing is, zullen we je daarover informeren.

Om een verzoek in behandeling te kunnen nemen, moeten wij eerst je identiteit controleren. Zo zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld alleen de gegevens van de juiste persoon worden gewist.

Persoonlijk op de vestiging

Wanneer je voor Olympia werkt of hebt gewerkt, kun je jezelf persoonlijk identificeren met je paspoort/rijbewijs bij de vestiging waar je werkzaam bent/was. Wanneer je hiervoor kiest willen we je vragen om dit aan te geven in het formulier hieronder, zodat wij eerst de vestiging hiervan op de hoogte kunnen brengen.

Of via de app van de Rijksoverheid

In sommige gevallen hebben wij een kopie van jouw paspoort nodig ter identificatie. In dat geval verzoeken wij je dringend om een kopie van jouw paspoort veilig te maken met de app KopieID van de Rijksoverheid. Bekijk de website van de Rijksoverheid (link opent op een nieuw scherm) voor meer informatie. Je kunt de kopie daarna per e-mail aan ons verstrekken.

Na vaststelling van jouw identiteit ontvang je van ons een bevestiging en nadere informatie over de afhandeling van jouw verzoek. Het verzoek wordt dan binnen een maand door afgehandeld. Als wij langer de tijd nodig hebben, zullen we je daarover informeren.

Meer informatie

Privacy verzoek indienen

Via onderstaand formulier kun je bij Olympia privacy verzoeken indienen. We willen je vriendelijk vragen om alle gevraagde persoonsgegevens in te vullen, anders kunnen we jouw verzoek niet in behandeling nemen.

Het recht om persoonsgegevens die Olympia verwerkt, in te zien.
Het recht om de persoonsgegevens die Olympia verwerkt te wijzigen of aanvullen.
Het recht om ‘vergeten’ te worden en persoonsgegevens te laten verwijderen.
Het recht om de verwerking van persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld omdat deze onjuist zijn.
Het recht om persoonsgegevens over te dragen aan jezelf of aan een andere organisatie.
Het recht om tegen een specifieke gegevensverwerking door Olympia bezwaar te maken.