Eén aanspreekpunt voor alle bureaus

Voor het inlenen van flexmedewerkers werkt u wellicht met meerdere bureaus. De kans om, zeker in piektijden, voldoende geschikte kandidaten aangeleverd te krijgen, probeert u hiermee te verhogen. De keerzijde van de medaille is dat het veel tijd kost om met ieder bureau regelmatig contact te hebben. Daarnaast zorgen meerdere bureaus voor een onoverzichtelijke stroom aan CV’s, werkbriefjes en facturen. Uw administratie wordt ongewild complex. Dat is belastend voor uw organisatie, zeker als het toch al druk is!

De oplossing? Eén aanspreekpunt waardoor uw inleenproces efficiënter wordt en u kosten en tijd bespaart; de Olympia Master Vendor Service. Dit betekent dat u Olympia aanwijst als hoofdleverancier en makelaar richting één of meerdere andere uitzendbureaus. Hiermee heeft u nog slechts één aanspreekpunt voor het regelen van alle zaken rondom het inlenen van uw flexmedewerkers. Wel zo overzichtelijk.

Uw voordelen op een rij

  • Eén aanspreekpunt zorgt voor gemak en overzicht. Alle informatie is op één centraal punt beschikbaar en de eindverantwoordelijkheid ligt bij ons;
  • Het is effectief: wij zorgen voor maximale leverbetrouwbaarheid;
  • Wij hebben ruime ervaring met het samenwerken met andere bureaus;
  • En kunnen ook de werving & selectie van vast personeel voor u regelen;
  • Het is efficiënt: u bespaart veel tijd en kunt zich volledig richten op andere activiteiten.

Interesse?

Bel met de Olympia-vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag uw ambities te realiseren.

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren