Maximale performance van uw flexlaag

Olympia Inhouse Service is interessant voor uw bedrijf als flexibilisering van uw personeelsbestand een strategische keuze is en een grote flexschil noodzakelijk is voor het optimaal uitvoeren van uw dagelijkse business. Het is een concept dat bewezen kostenbesparend werkt en zorgt voor een maximale performance van uw flexlaag. Olympia heeft meer dan vijftig inhouse locaties, onder andere in productie- en logistieke omgevingen. Daarmee behoren we tot de grootste Inhouse specialisten van Nederland. Kiest u voor Olympia, dan kiest u dus voor ervaring en maximaal rendement.

Olympia Inhouse Service: Onze expertise bij u in huis

Met Olympia Inhouse Service werken onze Olympia Inhouse specialisten exclusief voor uw onderneming en zijn ook in uw pand gevestigd. Wij zorgen ervoor dat uw productieproces onder alle omstandigheden optimaal door kan draaien. Ook nemen we u alles rondom de werving, inzet, begeleiding en planning van flexibel personeel uit handen. Van opvang op de eerste werkdag tot volledig geautomatiseerde verwerking van uren, lonen en facturen. Zodat u zich op úw kernproces kunt richten. Maar Olympia Inhouse Service biedt meer... slim poolmanagement bijvoorbeeld.

Continuïteit door slim poolmanagement

U wilt flexibiliteit, maar ook continuïteit. Een goede balans hiertussen houdt de inwerkkosten laag en de productiviteit hoog. Ook de dreigende krapte op de arbeidsmarkt is een reden om goede medewerkers stevig aan uw organisatie te binden. Dat doen wij door slim poolmanagement. Door de flexpool bij verschillende opdrachtgevers met gelijksoortige werkzaamheden in te zetten, bieden we onze flexkrachten continuïteit in werk, waardoor ze langdurig voor ons - en dus voor u - blijven werken. Bovendien investeren wij in onze flexwerkers door ze op te leiden, waardoor ze steeds breder inzetbaar zijn.  

Duurzaam voordeel

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Onze vestigingen en Inhouse locaties  worden geleid door zelfstandige, resultaatgerichte en gedreven franchiseondernemers. Dat merkt u aan onze manier van zakendoen: wij zijn betrokken, voelen ons verantwoordelijk voor uw succes en zijn ook buiten kantooruren bereikbaar. Bovendien bieden onze franchiseondernemers continuïteit in bezetting en kennis. Zodat ze daadwerkelijk kunnen investeren in een duurzame relatie met u en onze flexwerkers. En u profiteert van de lokale expertise van een ondernemer die dicht op de markt zit, gecombineerd met de specialistische kennis en tools die de landelijke Olympia-organisatie biedt.  

Maximale leverbetrouwbaarheid

Werkzoekenden begeven zich meer en meer online en op social media. Daarom beschikken wij over een uniek online en offline wervingsnetwerk waarmee wij altijd snel de juiste kandidaat voor u vinden. Olympia loopt hiermee voorop in de uitzendbranche. Zodat wij gerust durven te beweren: “als wij de juiste kandidaat niet kunnen vinden, dan bestaat hij niet.” Uw voordeel: maximale leverbetrouwbaarheid.

Eerst willen we alles van u weten

Als ondernemend uitzendbureau weten we als geen ander dat u en uw organisatie alleen langdurig succesvol kunnen zijn als u úw klanten helpt succesvol te zijn. Daarom willen we graag eerst alles van u weten. Op basis van een grondige analyse van uw werkplekken, -processen en -procedures zorgen wij voor de juiste medewerkers, op de juiste plek, op het juiste moment en in de juiste aantallen. Door te plannen op competenties kunnen we onze flexwerkers, maar ook uw vaste medewerkers, efficiënter inzetten. Dat levert in de meeste gevallen minder kosten en meer productiviteit op. Ons geavanceerde managementinformatiesysteem biedt u altijd gedetailleerd inzicht in de performance van onze dienstverlening.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met Olympia haalt u een professionele flexibiliseringspartner in huis. Dat bewijzen we dagelijks bij onder andere DHL, Royal FrieslandCampina en Kruidvat. Olympia werkt met een onderscheidende aanpak, waarin onze Inhouse vestigingen en reguliere vestigingen nauw samenwerken. Een projectmanager en een Inhouse specialist van Olympia Inhouse Service begeleiden de Inhouse vestiging bij de implementatie binnen uw bedrijf en bij het realiseren van arbeidsprocesverbetering, kostenbesparing en productiviteitsverbetering. Alle projectmanagers van Olympia Inhouse Service zijn opgeleid en gecertificeerd tot Lean Six Sigma Green Belt.

Uw voordelen op een rij

Olympia Inhouse Service:

  • verhoogt uw concurrentiekracht doordat u nog flexibeler kunt reageren op ontwikkelingen in uw markt en orderportefeuille;
  • verhoogt de productiviteit per uitzendkracht doordat we werken met een speciaal voor u opgebouwde pool van ervaren uitzendkrachten;
  • bespaart u kosten;
  • biedt u gemak en tijdsbesparing;
  • biedt u kortere communicatielijnen en snellere respons op uw aanvragen;
  • biedt hoge leveringsbetrouwbaarheid;
  • biedt u een structurele oplossing voor uw flexibele vraag naar arbeidskrachten;
  • biedt u een professionele flexibiliseringspartner die met u meedenkt.

Interesse?

Bel met de Olympia-vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag uw ambities te realiseren.

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren