Wednesday Night Skate

Over IDFA

Een festival als IDFA kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers. Als evenement zijn we voor zeer uiteenlopende werkzaamheden afhankelijk van de inzet en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Jaarlijks werken er gemiddeld 400 vrijwilligers hard om IDFA tot een succes te maken. Mede door de verschillende achtergronden van individuele vrijwilligers, spreken we een grote doelgroep aan. Ben je enthousiast over IDFA en wil je graag meewerken als vrijwilliger. Wacht dan niet langer en meld je aan. 

Wat voor soort vacatures hebben wij?

We hebben veel uiteenlopende vrijwilligersfuncties beschikbaar. Zo kun je aan de slag bij het A-team, waar je helpt met het opbouwen en afbreken van evenementen op verschillende locaties. Ben je flexibel en heb je technisch inzicht wacht dan niet langer en versterk ons A-team! Ook zijn we op zoek naar chauffeurs voor onze car service, waarbij we bezoekers ophalen van en wegbrengen naar Schiphol. Ben je de Engelse taal meester en lijkt het je leuk om gasten veilig van A naar B te brengen dan is dit wellicht de vrijwilligers job waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je aan de slag bij ons Dagkrantenverspreidings team, meewerken bij de kaartverkoop, uithelpen bij de gastenbalie en nog vele andere functies.

Om als IDFA vrijwilliger aan het werk te gaan die je tijdens de festivalperiode minimaal voor acht diensten van 6 uur beschikbaar zijn.      

 

Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
 
 
 
 

 

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren