Eerste hulp bij geld

Praktische tips om geld voor leuke dingen over te houden

Niet meer uitgeven dan op je rekening staat is best een uitdaging. Geldfit helpt jou om je geldzaken fit te houden! Of om ze fit te krijgen.
Op de site www.geldfit.nl kun je een test doen. Heb je de vragen beantwoord? Dan krijg je een advies dat past bij jouw financiĆ«le situatie. Ook krijg je tips over welke organisaties je bij je geldzaken kunnen helpen. Deze organisaties vind je bij jou in de buurt.

Heb je een loonbeslag ontvangen of heb je geldproblemen? Lees dan verder hoe je hulp kan vinden.
Alle hulp via deze pagina is gratis.

Doe de Geldfit test

Hulp bij loonbeslag

Heb je een loonbeslag ontvangen en heb je vragen daarover? Of wil je graag dat iemand met je meedenkt hoe dit loonbeslag zo snel mogelijk op te lossen? Bel dan naar 085 2737452 voor telefonische hulp.

Bel de budgetcoach

Persoonlijke budgetcoaching

Stel er is sprake van (dreigende) schuld. Erg vervelend. En we begrijpen dat dit je stress geeft. Budgetcoaching kan je een stapje verder op weg helpen. Dit persoonlijke traject begint altijd met het in kaart brengen van jouw financiƫle situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg. Aanmelden kan via jouw contactpersoon op de vestiging bij jou in de buurt.