Wednesday Night Skate

Over de Dierenbescherming Rijnmond

Meer dan 800 vrijwilligers zijn regelmatig aan de slag voor Dierenbescherming Rijnmond. Ze helpen bij het verzorgen van de dieren en zetten zich in voor een beter dierenwelzijn. Ook komen onze vrijwilligers op voor de belangen van dieren. Dierenbescherming Rijnmond beschikt over 7 opvangcentra voor dieren waarvan 4 hondenscholen, een meldkamer, een dierenambulance, een regionale egelopvang en een konijnen- en knaagdierencentrum.  

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Als vrijwilliger aan het werk bij de Dierenbescherming is leerzaam, leuk en vooral zinvol! Meldingen die binnenkomen op onze meldkamer over mogelijk verstoord dierenwelzijn worden door onze vrijwillige afdelingsinspecteurs opgevolgd. Ook geven we als dierenbescherming voorlichting op scholen en organiseren we regelmatig PR acties op festivals, braderieën of in supermarkten. 
Op dierendag vindt ook de jaarlijkse collecte plaats in het gebied waar wij als Dierenbescherming Rijnmond operationeel zijn (Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam. Spijkenisse, Rozenburg en Krimpen aan den IJssel). We zijn voor al deze afdelingen en gelegenheden op zoek naar vrijwilligers.

Om als vrijwilliger aan de slag te gaan verwachten we dat je regelmatig minimaal een dagdeel of dag beschikbaar bent. De minimum leeftijd is 18 jaar, behalve in het konijnen- en knaagdierencentrum; hier kun je al vanaf 14 jaar als vrijwilliger aan de slag. Sta je achter het werk van de dierenbescherming en heb je hart voor dieren, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal

 
 

 

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren