Wednesday Night Skate

Over CentraM

CentraM is de instelling voor Maatschappelijke Dienstverlening in Amsterdam Centrum en Amsterdam West. Vrijwilligerswerk is onbetaald werk, in georganiseerd verband, gedaan voor anderen of voor de samenleving. De samenleving waar wij in leven heeft veel baat bij vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk bevordert de sociale samenhang in een buurt en zorgt ervoor dat mensen maatschappelijk actief zijn en blijven. CentraM probeert om de motieven, wensen en verwachtingen van vrijwilligers te vervullen. Daarom zijn we bij CentraM altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun buurt en buurtbewoners willen helpen. 

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Als vrijwillger kun je bij CentraM op bezoek bij of boodschappen doen voor buurtbewoners die daar behoefte aan hebben. Ook kan er gewandeld worden met buurtbewoners die niet mer alleen op straat komen of kunnen er kleine klusjes in en om het huis gedaan worden.

Onder de naam Papier Hier helpen vrijwilligers van Centram buurtbewoners ook met het op orde houden van de administratie.   

Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
 
 

 

 

 

Wij helpen u graag uw ambities te realiseren