Wie wordt Collega van het Jaar 2022?

  • 3 mrt. 2022 16:24

Nationale Collegadag 7 april 2022

Nationale Collegadag 7 april 2022

Collega’s betekenen vaak zoveel meer op hun werk. Dat kan in kleine of grote dingen zitten. Denk aan die ene collega die jou altijd glimlachend begroet als je binnenkomt en jou vrolijk maakt. Of die ene persoon die naar je luistert als je jouw verhaal kwijt wil. Welke collega doet er nou echt toe voor jou?

Dit jaar zetten we alle betekenisvolle collega’s op 7 april, op Nationale Collegadag, in het zonnetje. Dé dag waarop 9 miljoen collega’s in Nederland hun waardering voor elkaar uitspreken. Want zo’n 260 werkdagen per jaar geven collega’s elkaar inspiratie, levenslessen, werkplezier, vaardigheden, persoonlijk groei en waardering.

Vorig jaar hebben we voor het eerst de ‘Collega van het Jaar’ gekozen. Op 27 mei 2021 ontving de Utrechtse officemanager Cerina deze titel.

Nomineer jouw speciale collega voor ‘Collega van het jaar’

Olympia omarmt de Nationale Collegadag en wil een podium bieden aan al die collega’s die zoveel betekenis geven. Dit doen we met de ‘Collega van het jaar’ verkiezing. Heb jij een collega die zoveel betekenis voor jou heeft en die jij graag in het zonnetje wilt zetten? Nomineer die collega voor ‘Collega van het jaar’. Dit kan eenvoudig op www.nationalecollegadag.nl. De winnaar maken we op de Nationale Collegadag, 7 april, bekend. Je kan t/m 13 maart jouw collega nomineren.

Uit je waardering op Nationale Collegadag

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven en collega’s hebben veel invloed op hoe jij je werk beleeft. Nomineer daarom die ene bijzondere collega die werk extra betekenis geeft voor de verkiezing.

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om je waardering uit te spreken. Deel bijvoorbeeld een mooie foto van jouw collega via social media.

Je kan natuurlijk ook een teamfoto delen voor als je geen keuze kan maken tussen al jouw geweldige collega’s. We zijn erg benieuwd naar jouw foto met je Best Colleague Forever, deel deze op Nationale collegadag dan met de hashtags: #BCF #nationalecollegadag.
Kijk voor meer ideeën op www.nationalecollegadag.nl

Teams background 01

Achtergrond voor tijdens een Teams of Zoom-meeting


Thema's
Gerelateerde artikelen