Positieve Sjannie zorgt voor een glimlach op ieders gezicht

  • 23 feb. 2019 11:14

“Als Sjannie (55) binnenkomt ben ik meteen onder de indruk. Wat een plezier straalt ze uit! Ze blijkt de tante van mijn collega te zijn en op zoek naar een (vaste) administratieve baan. Haar positieve houding komt ook gelijk naar boven tijdens ons gesprek. Sjannie is een echt mensen-mens, legt makkelijk contact en staat iedereen altijd met een glimlach te woord. Ze is een aanpakker en gedreven om van elke situatie het beste te maken. Daarbij vindt ze mensen helpen heel belangrijk. Ik waardeer de manier waarop zij in het leven staat enorm. Sjannie is daardoor een aanwinst voor ieder bedrijf.”

“Ik ga op zoek naar een bedrijf dat ook zo zonnig in het leven staat en ik kom uit bij Lamb Weston, de frietfabriek in Broekhuizenvorst. Waar ze geloven in kansen, lekker eten en samen genieten. Ze zoeken een tijdelijke receptioniste om de vakantieperiode te overbruggen. Niet de vaste baan die Sjannie zoekt, maar een 100% match op haar persoonlijkheid en hun bedrijfscultuur. Sjannie stapt er vol enthousiasme in.”

Om haar collega’s te verrassen ruilt Sjannie met liefde haar hoge hakken om voor werkschoenen

“Sjannie en de frietfabriek zijn een gouden combinatie. Vanaf dag één wordt ze opgenomen in het team. Haar aanstelling wordt meerdere keren verlengd. Maar Sjannie zit niet alleen achter de balie bij de receptie. Dat ze een mensen-mens en heel sociaal is blijkt ook als ze haar hoge hakken omruilt voor werkschoenen. Zo kan ze tijdens de verbouwing van de fabriek de bouwvakkers met tomatensoep verrassen. Door de soep en Sjannies gezellige praatje voelen de bouwvakkers zich extra gewaardeerd en gaan met volle energie weer aan de slag.”

“Op het jaarlijkse feest, vlak voor de zomerstop, wil Sjannie ook haar collega’s verrassen. Dus bakt ze friet, voor alle medewerkers van Lamb Weston in Broekhuizenvorst. Die vinden dat een geweldig initiatief. Ze eten met smaak hun frietjes en Sjannie luistert en spreekt met iedereen. Zo zorgt zij altijd voor een extra positieve sfeer. Sjannie geniet van de uitdaging en diversiteit van haar werk.”

Sjannie frietfabriek

Waardering en groot vertrouwen leiden tot vast contract

“Door haar houding wordt ze al snel door iedereen, ook het management, als vast onderdeel van het bedrijf gezien. Het management heeft gelijk al zoveel vertrouwen in Sjannie, dat zij haar vragen om vertrouwelijke besprekingen te notuleren. Het vertrouwen dat ze krijgt, maakt Sjannie trots. Zowel de band met als de waardering van het bedrijf wordt steeds sterker. Het kan dan ook niet uitblijven. Ze krijgt een vast contract bij Lamb Weston. Sjannie is het eerste gezicht dat ik zie als ik op bezoek kom bij de frietfabriek. Bij binnenkomst geeft ze me gelijk de warmste glimlach. Mijn dag voelt dan extra zonnig! Zo draagt Sjannie in vele opzichten bij aan het positieve imago van het bedrijf. En krijgt zij daarvoor de waardering die zij zo verdient.”


Thema's
Gerelateerde artikelen