Klantcontactmedewerker Mallory heeft nieuw perspectief op werk dankzij GGD

  • 26 sep. 2021 16:09

Dit is het verhaal van uitzendkracht Mallory, die werkzaam is als klantcontactmedewerker op de coronatestlijn. Mallory is 32 jaar en komt uit de horeca. Maar dit werk was niet meer te combineren met de zorg voor haar drie kinderen. Ze was klaar voor de volgende stap en gaf zichzelf een half jaar om werk te zoeken dat echt bij haar past. Werk waar ze voldoening uit haalt, omdat het er echt toe doet.

Ontwerp zonder titel 6

"Ik heb zestien jaar in de horeca gewerkt", vertelt Mallory. "Eerst in een cafetaria, daarna ben ik mijn eigen zaak begonnen." Haar onderneming combineren met de zorg voor haar gezin bleek lastig. "Ik maakte lange dagen en miste tijd met mijn twee kinderen."

Toen ze zwanger raakte van haar derde kindje, hakte ze de knoop door. "Ik besloot de zaak te verkopen en weer in dienst te gaan werken. Dat was fijn, want zodra ik naar huis ging was het werk echt afgelopen. Maar nog altijd moest ik werken rond etenstijd." Ze besloot helemaal te stoppen met de horeca. "Ik nam de tijd om te kijken wat ik leuk zou vinden en wat voor werk beter bij mijn leven zou passen."

Een half jaar keek ze rond, en toen kwam corona. "Ik meldde me bij Olympia voor uitzendwerk, omdat het werk op de corona-afsprakenlijn bij de GGD mij interessant leek. Olympia zag in mij een goede match met Teleperformance en zo is het balletje gaan rollen."

Lees het volledige artikel op nu.nl


Thema's
Gerelateerde artikelen