Heftruckchauffeur Erwin zorgt dat elk pakket weer netjes bezorgd wordt

  • 23 feb. 2019 11:01

“Erwin (33) komt ons kantoor in Heerenveen binnen en een boeiend intakegesprek volgt. We hebben het over zijn lange ervaring in de ouderenzorg en zijn grote interesse in de logistieke sector. Want elke dag wordt er meer online besteld en dus moeten er meer pakketten worden afgeleverd. Pakketten in alle soorten en maten moeten op tijd bij de klant terechtkomen. Dat vraagt soms om creatieve oplossingen en een goed inschattingsvermogen, vindt Erwin.”

“Zijn passie voor de logistiek is oprecht, hij wil zich graag ontwikkelen en ziet zichzelf wel doorgroeien in de wereld van de pakketbezorging. Erwin zou graag willen meedenken over de inrichting van processen. Ik waardeer zijn verantwoordelijkheidsgevoel en zijn enthousiasme. Samen komen we al snel op DHL uit: een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld, waar er kansen en doorgroeimogelijkheden zijn voor medewerkers met potentie. Erwin begint als magazijnmedewerker.”

Met zijn ijver en creativiteit zorgt Erwin voor de beste aanpak en inspireert hij collega’s

“Erwin heeft het helemaal naar zijn zin bij DHL. Hij is gretig, creatief en hulpvaardig richting zijn collega’s. Al snel is hij allround geworden binnen zijn functie. Hij weet hoe het werkt. Binnen de ploeg heeft hij daarom het natuurlijk overwicht. En zo bedenkt hij niet alleen slimme oplossingen voor afwijkende pakketten – zoals een parasol of een vlaggenmast – maar hij stimuleert ook zijn collega’s om flexibel en creatief te zijn. Zodat zijn collega’s ook zichzelf ontwikkelen. Erwin vindt het belangrijk dat het team elkaar volledig vertrouwt en ervoor zorgt dat elk pakket met de grootste zorgvuldigheid behandeld wordt. Zo komen pakketten netjes en op tijd aan en heb je tevreden klanten. Hij geniet van zijn rol als trekker van het team en de soepele samenwerking met zijn collega’s.”

Erwin1

Erwin realiseert zijn droom en is ook nog vervangend coördinator

“Erwins ijver zorgt ervoor dat hij zich mag ontwikkelen binnen DHL. Hij behaalt zijn heftruckcertificaat en wordt heftruckchauffeur. Als ik bij DHL binnenloop zie ik Erwin met een big smile op zijn heftruck rijden. Genietend van zijn werk, collega’s en de muziek in de hal. Die big smile is terecht, want Erwin mag ook nog de coördinator vervangen bij afwezigheid. Dat wil hij zo graag, steeds meer verantwoordelijkheid en invloed op het proces. Erwin is trots om deel uit te maken van DHL, waar hij zich zo thuis en gewaardeerd voelt. Ik ben blij dat deze gepassioneerde man zo op zijn plek zit en er elke dag aan bijdraagt dat alle pakketten - ook de mijne - weer netjes en op tijd op hun bestemming komen.”


Thema's
Gerelateerde artikelen