Dit betekent Marchiano voor Amsterdam

  • 20 okt. 2022 14:30

Olympia flexkracht Marchiano zamelt op een duurzame manier afval in op de Amsterdamse grachten. Namelijk met een bakfiets. Hij groeide binnen een mum van tijd door naar een leidinggevende functie, als voorman bij de Gemeente Amsterdam. 

In April 2022 is Amsterdam in de binnenstad gestart om huisvuil op te halen met bakfietsen. Hiermee wordt CO2-uitstoot rondom de grachten door vuilniswagens flink verkleind. Een prachtig project en Olympia is erg trots op dat wij uitzendpartner zijn. Samen met onze flexkrachten is duurzame afvalinzameling een groot succes geworden en wordt het gebied snel uitgebreid naar andere stadsdelen van Amsterdam.

"Ik ben begonnen als e-biker en binnen een paar maanden werd ik voorman"

Snel doorgegroeid

Olympia Amsterdam benaderde Marchiano voor de functie van e-biker. Hij hoefde niet lang na te denken en was direct enthousiast over deze betekenisvolle baan en zijn bijdrage aan het schoon en leefbaar houden van de binnenstad. 

De gemeente Amsterdam was ook op zoek een leidinggevende, voor andere De Wallen en de 9-Straatjes. Hun oog viel op Marchiano. Want hij viel op door zijn productiviteit, enthousiasme en vooral zijn vriendelijke contact met burgers. Ze zien in hem echt een visitekaartje voor de Amsterdamse binnenstad. Na een korte proefperiode was de kogel door de kerk. Hij kreeg de baan als voorman. Nu is een belangrijke spil in het project duurzame afvalinzameling. Marchiano heeft niet alleen goed contact met de inwoners van de Amsterdamse grachten. Ook is hij erg betrokken bij collega-flexkrachten en verbindt ze met onze opdrachtgever, Gemeente Amsterdam. 

Wie weet spot jij Marchiano en zijn collega's binnenkort wel op de bakfiets in Amsterdam. Dan weet je nu, wat hij doet, doet ertoe. Voor hemzelf en voor de stad. 

Ook betekenisvol werk doen voor Amsterdam?

Solliciteer dan op onze vacatures


Thema's
Gerelateerde artikelen