Wie wordt 'Collega van het Jaar 2022'?

  • 2 mrt. 2022 11:45

Op 7 april vieren we de jaarlijkse Nationale Collegadag. Dé dag waarop 9 miljoen collega’s in Nederland hun waardering voor elkaar uitspreken en stilstaan bij de betekenis die collega’s elkaar via hun werk geven.

Wordt een van jouw medewerkers ‘Collega van het jaar 2022’?

Olympia omarmt de Nationale Collegadag en biedt een podium aan al die collega’s die zoveel voor een ander betekenen. Dit doen we met de ‘Collega van het jaar’-verkiezing. Vorig jaar vond deze verkiezing voor het eerst plaats. Toen won de Utrechtse officemanager Cerina de eervolle titel ‘Collega van het Jaar 2021’. Haar verhaal kwam onder andere op AD.nl, maar was ook te horen op meerdere radiozenders. 

Iedereen kan kans maken op deze mooie titel. Ook jij, jouw collega’s en medewerkers. Nomineren kan via www.nationalecollegadag.nl. Tot 13 maart kan er genomineerd worden. Uit alle genomineerden worden vijf finalisten geselecteerd waarop gestemd kan worden. Op 7 april, op Nationale Collegadag, maken we de winnaar feestelijk bekend.

Zo vier jij Nationale Collegadag

Naast het nomineren van collega's voor de landelijke verkiezing kun je ook zelf de dag gebruiken om collega's in het zonnetje te zetten. We doen wat suggesties:

  • Collega bingo! Wie wordt in jouw bedrijf Collega van de Dag? Download de Collegadag Bingokaart en deel uit.
  • Maak 7 april een feestje met feestelijke Collegadag achtergronden in Teams vergaderingen. Download ze hier. 
  • Organiseer zelf een Collega van het Jaar-verkiezing. Olympia staat klaar om je hiermee te helpen.
  • Deel op Nationale Collegadag, 7 april, een foto van die ene Best Colleague Forever met de hashtags #collegadag #BCF.

Meer informatie of hulp nodig?

Wil je meer informatie over Nationale Collegadag en tips of hulp hoe je dit als bedrijf kunt omarmen? Neem dan contact op met onze marketingafdeling: marketing@olympia.nl. We horen natuurlijk ook graag hoe jouw organisatie invulling geeft aan deze dag.

Samen geven we onze collega’s de aandacht die ze verdienen. Want wat zij doen, doet ertoe!

Nationale collegadag logo datum RGB v2

Thema's
Gerelateerde artikelen