Webinar Arbeidsmarkt regio Groot Alkmaar

  • 18 jun. 2021 15:56

Twintig jaar geleden begon ondernemer Kenan Yurdakadim aan zijn avontuur bij Olympia, in Heerhugowaard. Sinds april dit jaar heeft hij zich gevestigd in het centrum van Alkmaar. In het voormalige buurthuis voor gastarbeiders, waar hij in zijn kinderjaren veel tijd doorbracht. 

Helaas geen feestelijke opening van de nieuwe vestiging, want dat liet de coronacrisis niet toe. Net als Kenan hebben vele ondernemers een bewogen periode achter de rug. Nu is het tijd voor de wederopbouw en vragen veel organisaties zich af hoe de arbeidsmarkt er post-corona uitziet. Daarom organiseert Olympia Alkmaar & Heerhugowaard een webinar over de arbeidsmarkt. Want de werkloosheid is historisch laag en het aantal vacatures gaat door het dak. Maar hoe zit dat in jouw regio? Waar moet je rekening mee houden? Kies je voor flex of juist voor vast? En waar vind ik nu personeel en behoud ik ze?

De antwoorden op deze vragen krijg je van onze arbeidsmarktspecialist Steven Gudde. Maar met dit webinar willen we je ook inspireren over de betekenis van werk. CEO Dimitri Yocarini vertelt je hier alles over.

Ben je er ook bij? Klik op de link en meld je hier aan


Thema's
Gerelateerde artikelen