Olympia opnieuw Diversity Champion LinkedIn

  • 13 apr. 2023 10:22

Olympia heeft voor het tweede jaar de Diversity Champion award, van de LinkedIn Talent Awards, in de wacht gesleept. Deze prijs kregen we uitgereikt tijdens een feestelijk diner in Amsterdam op 5 april 2023. Ook in 2022 zijn wij opgevallen door onze zichtbaarheid en conversaties op het thema Diversiteit & Inclusie en die lijn hebben we doorgezet en blijven we doorzetten. Over dit thema zijn we tenslotte nooit uitgepraat. Gabriella Serreli, CDO Olympia, legt dat uit: "Elke dag zetten bijna 900 Olympianen zich in om mensen te verbinden met werk. Dat doen we ook voor een grote groep mensen, dat is 6% van onze flexkrachten, met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Niet voor niks zijn we ook in 2022 weer de nummer-1 uitzender voor het UWV. "

D&I hoog op de Olympia agenda

Maar ook bij Olympia staat diversiteit en inclusie al jaren hoog op de agenda en zijn deze thema’s sterk verankerd zijn in onze organisatie.  En begin dit 2023 hebben we ons beleid verstevigd door de Charter Diversiteit te tekenen bij de SER. Daarover vertelt Dominique Dingjan, CHRO Olympia, meer over in dit persbericht

Serreli: "Dat we voor het tweede jaar op rij Diversity Champion zijn geworden is voor ons dé erkenning dat onze visie en aanpak om een inclusievere en meer diverse arbeidsmarkt te creëren wordt gezien en gewaardeerd. "

Een inclusieve en diverse werkomgeving realiseren we samen, met werkgevers en werknemers. Betekenisvol werk voor iedereen, dát is ons doel. Een ding is zeker, wij blijven hierover in gesprek. Online, maar zeker ook offline.


Thema's
Gerelateerde artikelen