Het beste Tenderteam van Nederland werkt bij Olympia

  • 9 sep. 2021 15:05

Sinds donderdag 10 september 2021 mag het tenderteam van Olympia zich het 'Proposalteam van het jaar 2021' noemen. Deze award werd uitgereikt door APMP, de beroepsvereniging voor bid- en proposal professionals, met 10.000 leden in 15 landen.

Uit het juryrapport blijkt ook dat zij Olympia zien als een bedrijf dat openstaat voor verbetering en groei. Het is een bekroning van het hele team door collega vak professionals. Tussen inzendingen van onder andere Thales, HP, Boerhof en Qcore waren het met name de pragmatische teamaanpak in combinatie met georganiseerde feedback en de resultaten die de jury aanspraken. Een echte teamprestatie dus.

"Deze prijs zie ik als een geweldig compliment voor alle teamleden die de afgelopen jaren voor Olympia het verschil hebben gemaakt tussen een gewone en een gewonnen offerte. Een aantal jaren geleden zijn wij met niets begonnen. Nu, vijf jaar later, staat hier een team van tien bevlogen award-winnende tenderprofessionals," aldus een trotse directeur Bidmanagement & Arbeidsmarkt Steven Gudde.


Thema's
Gerelateerde artikelen