Belastingdienst KI&S kiest voor Olympia

  • 1 nov. 2021 09:54

De Belastingdienst gaat samenwerken met arbeidsbemiddelaar Olympia. Vanaf november 2021 is Olympia medeverantwoordelijk voor het werven van flexibele arbeidskrachten voor het Klantinteractie & -Services (KI&S). Binden en boeien, door persoonlijke begeleiding en ontwikkeling, staan in deze samenwerking centraal. Olympia gaat de samenwerking aan voor drie jaar, samen met uitzendpartners Randstad en Driessen. Zij nemen gezamenlijk het uitzendstokje over van Young Capital.

‘Samenwerken met een van de grootst publieke dienstverleners: Dat zien wij als een betekenisvolle opdracht voor de BV Nederland. Onze taak is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen in het Klantinteractie & - Services van de Belastingdienst. Een plek waar iemands unieke waarde tot uiting komt en waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Dankzij onze ervaring in de KCC-branche kennen we de leer- en ontwikkel paden en weten we welke talenten en vaardigheden passen bij dit betekenisvolle werk. Een perfect fit dus. We kijken er erg naar uit om samen met de andere uitzendpartners een verschil te kunnen maken bij De Belastingdienst”, aldus Jan-Willem Dijkstra, COO Olympia.

Ontwerp zonder titel 34

Persoonlijke ontwikkeling krijgt prioriteit

Flexkrachten krijgen toegang tot een online leeromgeving en worden gekoppeld aan een vast aanspreekpunt van een HR-consultant van Olympia, die op ieder van de zeven locaties aanwezig is. Persoonlijke ontwikkeling krijgt dan ook hoge prioriteit. Maar ook in het wervingsproces staat iemands talent en persoonlijkheid centraal. Olympia  gebruikt het Gesprek van Betekenis en testen  en  assessments  om de culturele fit te toetsen: “Maar  één  van  de belangrijkste criteria, blijft toch  de  medewerkers  zelf.  Daarom doen wij de  ‘Real  Job  Check’. Tijdens het selectieproces brengen we kandidaten in contact met een medewerker die dezelfde functie uitoefent. Zo ontdekt de kandidaat op een persoonlijke en ongedwongen manier wat het werk inhoudt en of het werk en de omgeving écht passen,” zegt Dijkstra.


Thema's
Gerelateerde artikelen