Wat Wiona doet, doet ertoe

Strakke planner Wiona regelt snelle hulp bij aardbevingen

Energieke Wiona (38) wil de spin in het web zijn

“Met een big smile komt ze onze vestiging in Groningen binnenlopen. Ik ben gelijk gecharmeerd van haar. Een ‘spin in het web’ wil ze zijn. Afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging zijn een must in haar nieuwe baan. Ze heeft al jarenlange ervaring als managementassistente. Ze is een regelaar en een gevoelsmens tegelijk."

“In Groningen hebben veel mensen door aardbevingen schade aan hun huis. Zij leven daardoor in onzekerheid. De belangrijkste taak van het NIVRE is zo snel mogelijk een einde maken aan de onzekerheid van getroffen Groningers. En juist het NIVRE is op zoek naar een veelzijdige managementassistente. De match met Wiona is perfect.”

Wiona is stand-by om steeds het laatste gaatje in de agenda van de schade-experts te benutten

“Wiona doet bij het NIVRE de urenregistratie, ziekmeldingen, betermeldingen en facturatie. Ze is de spin in het web voor collega’s. Maar er is één complexe taak waarbij haar regelvaardigheden wel heel goed van pas komen. Bij het opnemen van de schade, opmaken van schaderapporten en het herstellen van de schade of uitkeren van een vergoeding zijn verschillende partijen betrokken. Om ervoor te zorgen dat schade-experts zo snel mogelijk bij de mensen thuis komen, zorgt Wiona dat de planningen goed op elkaar aansluiten. Ze is daarom de hele dag stand-by.”

“Meldt iemand een afspraak af? Dan zorgt zij dat er zo snel mogelijk een andere expert ingezet kan worden. Ze geeft de aanpassingen door zodat de planning van de overheid aangepast kan worden. Zonder een efficiënte planning zouden mensen veel langer moeten wachten tot hun schade wordt opgenomen. En dus ook op de uitkering van hun schadevergoeding. Ze wil het elke keer weer beter doen.”

Met een lach gaat Wiona naar haar werk en met een lach komt ze weer thuis

“Wiona vindt haar werk geweldig. Dit is precies wat ze wilde. Geen dag is hetzelfde en als ze ’s morgens op kantoor komt, heeft ze nog geen idee wat er die dag gaat gebeuren. Maar ze gaat altijd met een lach naar haar werk en met een lach komt ze weer thuis. Want ze weet dat ze met haar werk mensen helpt. Ze kunnen hun dossier sluiten en weer verder met hun leven. Daarvoor probeert ze elke dag het beste uit zichzelf te halen.”

Wat Wiona doet, doet ertoe.

Roanne – Olympia Groningen

Enthousiast geworden?

Ga met ons in gesprek. Wij geloven erin dat iedereen het recht heeft om werk van betekenis te doen. Dat gaat verder dan gelukkig zijn met je werk. Het gaat erom dat je via je werk van betekenis bent voor jezelf en je omgeving. Geïnteresseerd in hoe we samen jou in je kracht kunnen zetten? Laat je gegevens achter, we komen graag met je in contact.

Gesprek aanvragen

Wat Jorino doet, doet ertoe

“Jorino draagt bij aan een schoon Amsterdam. Mensen vinden het fijn wat hij doet. Ze bedanken hem vaak. Toeristen maken foto’s of filmpjes.” 

Meer over Jorino