Kleurplaten van vitale beroepen

We zijn dankbaar voor iedereen die nu werkt en zo Nederland draaiende houdt in deze zware tijd. Hun beroep, en dat van nog veel meer mensen, doet er toe. Altijd al, maar in deze moeilijke tijden wordt maar weer eens extra duidelijk hoe belangrijk hun rol is voor de samenleving. Wij zien graag dat mensen de waardering ontvangen die ze verdienen. En in deze tijd vooral de mensen in de cruciale beroepen. Deze mensen zijn nu aan het werk met gevaar voor besmetting en verdienen het om een blijk van waardering te ontvangen. Spreek jouw waardering uit met een kleurplaat van een vitaal beroep!

Kleurplaten van jouw beroep

We zien dat er van veel beroepen nog geen kleurplaten zijn. Daarom hebben we kleurplaten ontwikkeld van beroepen die van grote betekenis zijn. De vitale beroepen, zoals de magazijnmedewerker, de orderpicker of de heftruckchauffeur. Hoe leuk is het dat je zoon of dochter de beroepen kleurt die er voor zoveel mensen toe doen? En zo gelijk ziet wat papa of mama dagelijks doet. Download de kleurplaten hieronder en verras je kind, ouder, oom of tante.

Hoe? Klik op de kleurplaat van je keuze, klik op de rechtermuisknop en sla de kleurplaat op. Vervolgens kun je hem printen.