Wednesday Night Skate

Over Wednesday Night Skate

De Wednesday Night Skate is een jaarlijks terugkerend evenement in Rotterdam. Elke zomer brengt dit event duizenden enthousiaste skaters op de been voor een sportieve, maar zeer zeker ook gezellig avondje uit. Op 5 woensdagen veroveren de skaters de bekende straten van Rotterdam, waaronder de Coolsingel, de Maasboulevard en het Kralingse Bos. Aan het einde van elke tocht is het nog twee uur lang feest met verschillende activiteiten, zoals een echte Rollerdisco, DJ’s en skate demo’s. Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten zijn op de Binnenrotte (ookwel bekend als het marktplein vlakbij station Blaak). Het parcours is 13 kilometer lang en zal plaatsvinden op 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus 2014. Voor meer informatie over de Wednesday Night Skate 2014 bekijk je onze website: http://www.wednesdaynightskate.nl/

Wat voor soort vacatures hebben wij?

Zonder vrijwilligers is het event nergens. Daarom zijn wij op zoek naar personen die een bijdrage willen leveren aan de Wednesday Night Skate. Als vrijwilliger kun je ons helpen als verkeersregelaar, blocker, EHBO'er en motorrijder.
Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor o.a. het tijdelijk tegenhouden en eventueel omleiden van verkeer langs het parcours. Tegen de tijd van het event wordt je gevraagd om een gratis online cursus te volgen waardoor je bevoegd bent om als verkeersregelaar te mogen fungeren. Ben je zelf een ervaren skater dan ben je als "blocker" een onmisbare vrijwilliger tijdens de skate. Als "blocker" skate je zelf mee en let je op de veiligheid van de deelnemers.  Als je een EHBO diploma hebt kun je ook mee rijden als EHBO'er. Ook hier leg je de hele route af (skate ervaring is dus ook hier een vereiste) met EHBO middelen zodat je tijdens de route skaters met blessures kunt helpen. Ben je in het bezit van een motorrijbewijs dan kun je ons helpen om de deelnemers te begeleiden van begin tot eind en eventueel verkeer tegen te houden.  

Wil je ook meehelpen om de Wednesday Night Skate wederom tot een geslaagd event te maken, dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet! 

Met wie kunt je contact opnemen?

Wil je graag als vrijwilliger meewerken aan de Wednesday Night Skate en neem dan nu contact op met:

Nicole Kleven
nkleven@shivers.nu
 
Bekijk meer vrijwilligersorganisaties en lees meer over vrijwilligerswerk op onze portal
 
 
Wij helpen u graag uw ambities te realiseren