Bijbaan of vast beide kan! Flexibele Magazijnmedewerkers gezocht

Arnhem | Fulltime, Parttime | 40 uur | LBO werk-en denkniveau, MAVO werk- en denkniveau, HAVO werk- en denkniveau, VWO werk- en denkniveau, MBO werk- en denkniveau, HBO werk- en denkniveau, Universitair werk- en denkniveau, Ongeschoold werk- en denkniveau

Organisatie-omschrijving

A.S. Watson Health & Beauty Benelux is marktleider in de health & beautymarkt. Dit maken ze waar met hun brede en verrassende assortiment en aantrekkelijke prijzen. Waarschijnlijk ken je hun bekende winkelformules wel. In de Benelux zijn dat: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI Paris XL.
Het distributiecentrum van A.S. Watson staat vooral bekend om de winkels van het Kruidvat, dit is de grootste health & beauty retailer ter wereld. De retailactiviteiten lopen uiteen van de verkoop van producten voor de persoonlijke verzorging, cosmetica, parfums, tot elektronica en wijn. Er zijn 8.900 vestigingen in meer dan 54 landen wereldwijd.
De dagelijkse bevoorrading van de drogisterijwinkels van het Kruidvat vindt plaats vanuit het distributiecentrum in Heteren (48.000m2). Het behoort tot de modernste ter wereld, zowel voor wat betreft de procedures als op het gebied van automatisering en mechanisering. Dagelijks zijn er in het logistieke centrum ruim 500 medewerkers actief. Samen met jouw team zorg jij voor een juiste belevering aan alle vestigingen in Nederland.

Functie-omschrijving

In deze functie verzamel je grotere producten met behulp van een voicepicksysteem en een elektrische pallettruck (EPT). Je draagt een koptelefoon en op deze manier ontvang je jouw gesproken orders en opdrachten. Je gaat naar de betreffende picklocatie en pakt het aantal producten dat je door hebt gekregen. Je geeft dan aan dat je klaar bent voor het volgende product. Vervolgens stapel je de volledige order op een pallet en deze pallets worden ingesealed met sealfolie. Het is een functie waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig kunt werken! De werkzaamheden vinden plaats in twee ploegendienst. Je werkt of van 06.00 – 14.00 of van 14.00 – 22.00 uur. Met enige regelmaat wordt er ook in nachtdiensten gewerkt, dit is van 22:00 – 06:00 uur.

Ons aanbod

Het werk binnen het distributiecentrum is afwisselend, omdat je verschillende werkzaamheden uitvoert en met veel verschillende mensen omgaat. Het bruto uurloon is leeftijd afhankelijk. Voor iedereen van 22 jaar en ouder is dit bijvoorbeeld € 10.66 bruto per uur (€ 11.50 inclusief ADV). Daarnaast is er een tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 kilometer gebaseerd op enkele reis.

Bij gebleken geschiktheid bestaat de kans op in vaste dienst te komen bij A.S. Watson

Wij vragen

Fulltime beschikbaar in beide ploegen.
Bij voorkeur ervaring als magazijnmedewerker in de logistiek
Nauwkeurig werken
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Zelfstandig kunnen werken, maar ook een "teamplayer" zijn
Minimaal 6 maanden beschikbaar bij voorkeur langer
Je bent bereid om op minimaal 1 zaterdag in de 4 weken te werken
Solliciteer Print
‹ Terug naar de zoekresultaten

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Ons vacatureaanbod is groot en wordt vaak ververst met nieuw aanbod. Om niets te hoeven missen kun je een online profiel bijhouden via Mijn Olympia. Dit account gebruik je om sollicitaties te volgen en jouw vacature-voorkeuren te beheren. Dit account wordt aangemaakt bij een online inschrijving of bij een sollicitatie. Op die manier kunnen we jou blijvend matchen op al onze vacatures! Nog geen account?
Maak er dan direct één aan of solliciteer naar deze baan!

Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dan raden wij je aan om een bezoekafspraak te maken. Voor een afspraak en al je overige vragen kun je ons bereiken op onderstaande gegevens.

Deze vacature is geplaatst door Esmée Basemoine.

Onze contactgegevens

Olympia Uitzendbureau Arnhem
Velperplein 17
6811 AH   Arnhem

Toon Telefoonnummer
Stel een vraag

Bezoek onze vestiging ook op:

Kenmerken van deze vacature

Plaats
Fulltime / parttime
Fulltime, Parttime
Aantal uur
40
Salaris per maand o.b.v. 40 uur
€ 1733
Dienstverband
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast, Vakantiewerk, Bijbaan
Werk-/Denkniveau
LBO werk-en denkniveau, MAVO werk- en denkniveau, HAVO werk- en denkniveau, VWO werk- en denkniveau, MBO werk- en denkniveau, HBO werk- en denkniveau, Universitair werk- en denkniveau, Ongeschoold werk- en denkniveau
Vacaturenummer
Vacaturenummer
Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1210000671