Fulltime
36
€ 2080
Tijdelijk met uitzicht op vast
MAVO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
2097243
01 maart 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

Wil jij fulltime werken als reachtruckchauffeur in ploegendienst met aantrekkelijke ploegentoeslag, bij één van de grootste bedrijven ter wereld? Lees dan snel onze vacature!

Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het verplaatsen van goederen middels de reachtruck, maar je bewaakt ook de orde en netheid in en rondom het warehouse.
Je zult afwisselend in de volgende diensten werken:
06.00 - 14.00
14.00 - 22.00
22.00 - 06.00

Waar ga je werken?

Je ziet ze overal ter wereld: vrachtwagens, busjes en vliegtuigen met de kenmerkende gele kleur en rode letters. Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek is DHL een aansprekende werkgever. DHL Tiel is Supply Chain partner van de meest bekende en grootste bouwmarktketen van Nederland.

Wie ben je?

Jij bent een logistieke topper! Je weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig aan de slag. Je hebt al ruim twee jaar ervaring met het rijden op een reachtruck, je certificaat is nog geldig en je spreekt goed Engels of Nederlands. Daarnaast kun jij goed werken in een drukke ruimte en vind je het niet erg om in ploegendiensten te werken.

Wat mag je verwachten?

Natuurlijk staat hier tegenover dat je in ieder geval een fijn salaris krijgt. Je zult €11,63 bruto per uur verdienen én daarnaast krijg je al een reiskostenvergoeding vanaf één kilometer. Naast je bruto-uurloon krijg je tussen 18.00 uur en 06.00 uur een ploegentoeslag van 30%.

Daarnaast bouw je naast je bruto-uurloon ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Ook heb je recht op 8% vakantiegeld. Bovenop dit alles kun je rekenen op een persoonlijke en betrokken begeleiding.

Wordt jij enthousiast hiervan? Bel dan met Stephanie de Jager of Kayleigh Hendriks: 06-83267167 of stuur een e-mail naar: inhouse.dhltiel@olympia.nl.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Tiel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Tiel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Stephanie de Jager.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!