Fulltime
40
€ 2700
Vast
MAVO, MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
2094940
01 maart 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

Je werkt fulltime samen in een klein team bestaande uit een grondwerker, kraanmachinist en hulpmonteur
Je werkt op wisselende plaatsen;
Je renoveert gas en waterleidingen
Je legt op nieuwbouwlocaties hoofd-, dienst-, en transportleidingen aan.
Je brengt na de werkzaamheden alles weer mooi in oorspronkelijke staat terug.
Je bent werkzaam in de techniek en in de bouw

Waar ga je werken?

Heb je een technische achtergrond en help jij projecten samen met je team tot een goed einde te brengen? Deze organisatie is in de loop der jaren is uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de bouwbranche op nationaal niveau. Ze specialiseren zich in ondergrondse infra. Hierbij kan je
denken aan alle soorten kabels en leidingen. De projecten waarbij ze zijn betrokken zijn verschillend in omvang en looptijd. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en zijn (ondanks dat het op dit moment een bedrijf is waar meer dan 300 medewerkers in dienst zijn) de betrokkenheid en saamhorigheid welke bij een familiebedrijf passen, duidelijk aanwezig.
Het bedrijft heeft meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen worden projectleiding, administratieve en coördinerende werkzaamheden verricht.
Deze opdrachtgever voert multidisciplinaire werken uit. grotere projecten en kleinere projecten die zowel WTB, Bouwkundige-, civieltechnische- en bedrijfskundige en infra- aspecten raken.

Wie ben je?

Je werkt graag in de buitenlucht en vindt het leuk om aan verschillende projecten te werken op diverse locaties. Je bent een echte teamplayer die goed kan samenwerken met de andere collega's in jouw team. Uiteraard beschik je over de juiste diploma's:
Je hebt een diploma (WEB-niveau 3) voor distributiemonteur gas/ water of eerste monteur Infra – Gas/Water/Warmte of vakman buisleidingen of vakman buizenlegger;
Je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA Basisveiligheid;
Je hebt een geldig certificaat Veiligheidsinstructie Aardgas (VIAG-AVP Netten);
Je hebt een geldig diploma bedrijfshulpverlening (BHV);
Je bent full-time beschikbaar en in de gelegenheid om zelf in de regio Utrecht, Gouda, Woerden, De Meern, Lopik, Mijdrecht te komen;
Je bent in het bezit van rijbewijs B en als je BE hebt is dat helemaal mooi;
Je bent op zoek naar een vaste baan voor langere tijd bij een goede werkgever

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring is de betreffende salarisindicatie €2.000-€2.500,- per maand. Het betreft een vacature met zicht op een vast dienstverband.
Reageer meteen als je aansluit op de vacature en je geïnteresseerd bent!

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken salaris, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8,33% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Woerden.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Woerden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Woerden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Dennis Veldhuis.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!