Fulltime
40
€ 2600
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5900000135
21 januari 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als vrachtwagenchauffeur ben je het visitekaartje van Blink. Doordat je over het algemeen vaste routes rijdt ken je de mensen op jouw route. Die oudere dame die iedere week naar je zwaait of even gauw naar buiten komt voor een praatje. Jouw werk wordt ontzettend gewaardeerd!

Je start ’s ochtend om 07.00uur bij Blink in Helmond. Zodra je beladers er ook zijn vertrek je om 07.15 uur om aan je route te beginnen. Je route is rond 16.00 uur klaar, nadat je de wagen hebt leeggemaakt bij de stort zit je dag erop. Je zit niet de gehele dag stil, soms help je de beladers door even een aantal containers aan je vuilniswagen te hangen.

Je werkt in een klein team in een grotere organisatie en hierdoor is het belangrijk dat je van elkaar op aan kunt. De overige teams zie je bijvoorbeeld tijdens de pauze, of wanneer jullie op vrijdag samen een frietje gaan eten.

Waar ga je werken?

Blink is dé afvalorganisatie in omgeving Helmond en Laarbeek. Er rijden dagelijks tussen de 16 en 20 wagens rond om het afval op te halen. Blink zit gevestigd op het terrein van Suez Recycling, zij zorgen voor het bedrijfsafval, Blink richt zich op gemeentes en inwoners.

Werken bij Blink betekend dat je samen met je collega’s iedere dag zorgt voor een schone leefomgeving. Als Chauffeur heb je regelmatig telefonisch contact met je collega chauffeurs, heb jij een drukke route vandaag dan komen ze je natuurlijk even helpen! Op een rustige dag spring jij ook bij, dit maakt de samenwerking een belangrijk deel van je werkzaamheden.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een rijbewijs C, bestuurderskaart en code 95. Je bent op zoek naar werk in dagdienst, waarbij je ’s avond veel vrije tijd hebt en gewoon lekker thuis eet.
In de drukke periode ben je bereid om lange dagen te maken en ook op zaterdag (rondom feestdagen) te werken. Veiligheid vind je erg belangrijk, je rijdt in steden en dorpen en dit zijn soms smalle weggetjes. Je moet hierbij kunnen vertrouwen op de aanwijzingen van je beladers en bent samen met hen verantwoordelijk voor de veiligheid.

Je collega’s zijn over het algemeen recht voor de raap, jij staat sterk genoeg in je schoenen om hiermee om te kunnen gaan.

Wat mag je verwachten?

Als Chauffeur bij Blink heb jij de garantie dat je 5 dagen in de week ingezet wordt. Wanneer je routekennis hebt opgebouwd krijg je ook jouw eigen route met een vaste belader. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt je ingedeeld in Schaal D.

Blink is een lokale organisatie, met een gemoedelijke sfeer. Hier hangt een ons kent ons cultuurtje. Je bent dus absoluut geen nummer. De planners, opzichters en intercedent van Olympia kent jou bij naam. En je wordt natuurlijk ook uitgenodigd voor alle feestjes (zomerborrel / kerstborrel).

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Helmond.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Helmond staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Helmond. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Kimberley van der Voort.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!