Fulltime
40
€ 2144
Vast
Ongeschoold
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5900000038
21 januari 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

Werk jij graag buiten, houd je van een net en opgeruimd straatbeeld en vind je het niet erg om fysiek zwaar werk uit te voeren? Lees dan snel verder of jij de man of vrouw bent voor deze functie bij Blink in Helmond!

In Helmond zijn wij op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als chauffeur bij deze organisatie rijd je verschillende routes om het afval op te halen. In deze functie zul je dit combineren met het beladen. Lekker afwisselend dus! Je dienst begint rond 07.00 uur. Afhankelijk van de route kom je in de loop van de middag weer terug bij Blink.

Ben je op zoek naar een fulltime baan? Met uitzicht op onbepaalde tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Je hebt ze absoluut wel eens zien rijden, de auto’s van Blink en Suez die bij jou in de buurt en bij bedrijven het afval komen ophalen. SUEZ verzamelt en verwerkt niet alleen afval, maar recyclet het ook tot nieuwe grondstoffen of energie voor energiecentrales. SUEZ is specialist op het gebied van duurzaam en betrouwbaar afvalmanagement en heeft in Nederland circa 40 vestigingen en ongeveer 2.500 medewerkers.

Wie ben je?

  • Jij schrikt niet terug van fysiek zwaar werk
  • Je beschikt over eigen vervoer naar de locatie in Helmond;
  • Jij bent een vroege vogel en vindt het geen probleem om je elke dag te melden tussen 06.00 uur en 07.00 uur;
  • Je bent iemand waarop je collega's kunnen rekenen door weer en wind en je weet van aanpakken.
In het bezit van:
  • Bestuurderskaart/chauffeurspas
  • Code 95
  • C Rijbewijs
  • VCA (niet verplicht wel gewenst)
Een paar keer per jaar rijd jij ook op

Wat mag je verwachten?

Vanaf 22 jaar en ouder ontvang je een bruto uurloon van €12,37 dat wordt aangevuld met een ADV vergoeding van €0,17 cent. Daarnaast ontvang je ook nog koffiegeld en krijg je reiskostenvergoeding vanaf 10,1 kilometer enkel. Er wordt gewerkt met een weekplanning die elke donderdag wordt verstuurd.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Helmond staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Helmond. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Feride Acar.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!