Fulltime
30
€ 1894
Tijdelijk met uitzicht op vast
Ongeschoold
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5980000100
09 december 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een baan waar je de hele dag buiten mag werken? Ben je graag fysiek bezig, in teamverband en wil jij per direct aan de slag? Ben jij fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio van Eindhoven?

Lees dan snel verder!

Voor Renewi in Eindhoven zijn wij op zoek naar hardwerkende, flexibele en enthousiaste beladers.

Hoe ziet jouw dag er uit?
• Tussen 06:00 en 07:00 uur meld jij je op het depot in Tilburg om te zien welke route je gaat rijden en metwelke collega’s.
• Met een team van twee of drie (Chauffeur en belader) ga je de gegeven route rijden en ga je de wijken innom verschillende soorten vuil op te halen.
• Tussentijds kom je terug op het depot om de vracht te legen en pauze te houden.
• Tussen 15:00 en 18:00 ben je klaar met werken (afhankelijk van welke route je rijdt).

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de afvalstromen in Nederland. Dit betekent oa. dat ze bezig zijn met het verzamelen, ophalen, verplaatsen, scheiden en vervolgens het afvoeren van afval zoals metalen, plastic, papier, etc.

Wie ben je?

Als nieuwe collega ben jij:
• Een echte teamspeler; iedere dag ga je met een team op pad. Dit kunnen dezelfde collega’s zijn maar ook weer andere. Wat opvalt is dat één ieder enthousiast en flexibel is en dit verwachten we dan ook van jou!
• Fysiek in orde; het is redelijk zwaar werk wat je moet verrichten, dit betekent dat je soms met lekker weer werkt maar soms ook door weer en wind.
• Flexibel; bij Renewi word je tussen de 2 en 5 dagen ingeroosterd, dit gaat altijd in overleg met jou.

Wij hebben inzichtelijk wat het werkrooster voor de komende vier weken is dus jij weet precies wat er van je verwacht wordt. Is het zo dat je een keer wat minder uren gaat werken, dan kijken wij of er eventueel nog andere leuke banen voor je zijn om te combineren.
• Betrouwbaar; wij verwachten altijd dat je tijdig aanwezig bent op de dagen dat je moet werken zoals al je andere collega’s. Ook binnen de opleiding tot chauffeur verwachten wij een betrouwbare houding.

Wat mag je verwachten?

Een baan in de buitenlucht die elke dag anders is! Daarnaast;
• Een baan met flexibele werktijden, de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken, net wat jij wilt;
• Vanaf 21 jaar verdien je € 11,08 bruto per uur, alles boven de 8 uur per dag wordt met 130% betaald en in de weekenden krijg je een toeslag van 150 of 200%;
• Een tijdelijk contract via Olympia met de kans vast in dienst te treden bij de opdrachtgever;

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Eindhoven staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Eindhoven. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Amber Hartogs.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!