Fulltime
40
€ 2078
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
6010000103
17 januari 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

De ene dag maak je kilometers door het distributiecentrum met de verzamelkar en krijg je de orders door via het voicepicksysteem. De andere dag sta je in het rodebakkengebied. Hier verzamel je kleine producten zoals parfum, make-up en medicijnen. Weer een ander moment breng je de verzamelde orders naar de vrachtwagens. Samengevat: jij werkt als allround magazijnmedewerker precies daar waar je het hardst nodig bent binnen het distributiecentrum in Heteren. Dankzij jou ontvangen alle Kruidvat-winkels de juiste producten.
Je werkt in tweeploegendienst. Ben je een vroege vogel? Dan zijn jouw werktijden van 6 tot 14 uur. Slaap je liever uit? Geen probleem! Dan werk je van 14 tot 22 uur. Bij drukte kan er eventueel een nachtdienst bijkomen van 22 tot 6 uur. Ook werk je minimaal een keer per vier weken op zaterdag.

Als allround magazijnmedewerker kan je parttime of fulltime werken. Het is ook mogelijk om in aanmerking te komen voor weekendwerk.

Waar ga je werken?

Kruidvat is een internationaal opererend winkelbedrijf in drogisterijen met vestigingen in meer dan 14 landen. Het is een snel groeiende onderneming met een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ondernemingszin, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, durf, resultaat en een informele werksfeer. Centraal staat de groei en ontwikkeling van zowel de onderneming als de medewerker.
Je bent werkzaam in het centrale distributiecentrum gelegen in Heteren.

Wie ben je?

Een kameleon, het ontbrekende puzzelstukje en zo flexibel als een bungeetouw. Hoe je het ook wilt noemen, jij past op elke afdeling waar jouw kwaliteiten het hardst nodig zijn. Je bent een aanpakker waar jouw collega’s op kunnen vertrouwen. Als allround magazijnmedewerker ben/heb je ook:
• Full time, part time of in het weekend beschikbaar;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Zelfstandig;
• Een teamplayer;
• Bereidheid om af en toe de zaterdag te werken.

Wat mag je verwachten?

Een mooi bruto-uursalaris van € 11,99 bij 21 jaar of ouder (incl. ADV-vergoeding).
Reiskostenvergoeding gebaseerd op een enkele reis als je minimaal tien kilometer van het distributiecentrum in Heteren woont.
Een goede verbinding met het ov vanuit Arnhem. Kom je liever met de auto? Op het terrein kun je de auto met gemak parkeren.
Nog grotere spierballen en een betere conditie, omdat je veel tilt en beweegt.
En een toeslag op je salaris bij onregelmatige werktijden (zie hieronder).

Toeslag overzicht:
Maandag t/m vrijdag: 20.00 tot 22.00 uur 125%
Maandag t/m vrijdag: 22.00 tot 06.00 uur 150%
Zaterdag: 00.00 tot 06.00 150%
Zaterdag: 06.00 tot 18.00 130%
Zaterdag: 18.00 tot 00.00 150%
Feestdag: 00.00 tot 24.00 200%

Mocht deze functie jou aanspreken, aarzel dan niet en solliciteer! Heb je vragen, bel ons dan op 026 – 379 81 00 en vraag naar Rogon Bosma of Frouke van der Post

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Esmée Basemoine.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!