Fulltime
40
€ 1927
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
6010000111
17 januari 2020
Solliciteer

Wat ga je doen?

Heb je affiniteit met cosmetica producten, dan is deze baan voor jou weggelegd. Voor het centrale distributiecentrum van Kruidvat in Heteren (omgeving van Arnhem) zoeken we een magazijnmedewerker ofwel warehouse medewerker. Als logistiek magazijnmedewerker verzamel jij de bestellingen en als ware orderpicker maak jij alle orders compleet. Je sorteert verschillende cosmetica producten voor winkels zoals Kruidvat en ICI Paris.

Waar ga je werken?

Kruidvat is een internationaal opererend winkelbedrijf in drogisterijen met vestigingen in meer dan 14 landen. Het is een snel groeiende onderneming met een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ondernemingszin, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, durf, resultaat en een informele werksfeer. Centraal staat de groei en ontwikkeling van zowel de onderneming als de medewerker.
Je bent werkzaam in het centrale distributiecentrum gelegen in Heteren.

Wie ben je?

Naast dat deze functie jou het een en ander biedt, is het natuurlijk ook belangrijk dat jij wat mee brengt. Voor deze functie is het belangrijk dat je houdt van aanpakken. Daarmee bedoelen we fysiek werken, veel staan, lopen en tillen. Daarnaast ben je gedreven en vind je het een uitdaging om zoveel mogelijk colli’s te verzamelen per dag. Verder moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je bent bereid om in ploegendiensten te werken
  • Je bent drie of meer dagen doordeweeks beschikbaar, of elke zaterdag
  • Je bent bereid om op oproepbasis te werken
  • Je bent fysiek fit
  • Je hebt eigen vervoer (wanneer je in Arnhem woont is het distributiecentrum bereikbaar met het OV)

Wat mag je verwachten?

Kruidvat is een internationaal opererend winkelbedrijf in drogisterijen met vestigingen in meer dan 14 landen. Het is een snel groeiende onderneming met een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ondernemingszin, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, durf, resultaat en een informele werksfeer. Centraal staat de groei en ontwikkeling van zowel de onderneming als de medewerker. Je bent werkzaam in het centrale distributiecentrum gelegen in Heteren, in de omgeving van Arnhem.

Het werk binnen het distributiecentrum is afwisselend, omdat je verschillende werkzaamheden uitvoert en met veel verschillende mensen omgaat. Naast het ruime bruto uurloon heb je recht op een onregelmatigheidtoeslag, wat het salaris interessant maakt!
De sfeer in het distributiecentrum is gezellig en informeel, maar er wordt ook hard gewerkt.
Verder bieden wij jou:

  • Een bruto uurloon van € 11.12 voor 21 jaar en ouder. Het salaris is leeftijdsafhankelijk.
  • Een ADV vergoeding van max. €0,87 per uur.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 km enkele reis.
  • De kans om in vaste dienst te komen bij A.S. Watson
Mocht je interesse hebben in deze functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 026-3514110 en vraag naar Rogon Bosma of Frouke van der Post

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Arnhem staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Frouke van der Post.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!