Fulltime
40
€ 2000
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1750001319
14 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Verpakken is jouw specialisme!
Voor een familiebedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een fulltime verpakker in de buitendienst.
Jij bent de kenner op het gebied van het verpakken van industriële machines en materialen en het verzendklaar maken voor transport. Bescherming van producten is erg belangrijk daarom werk je met diverse materialen zoals hout, krimp- en aluminiumfolie en worden er technieken toegepast zoals shrink-wrapping, in-kisten van machines en lashen flatracks. Dit maakt het werk leuk en afwisselend.

Je dag ziet er als volgt uit:
In de ochtend laad jij samen met een collega de bus in met de op maat gemaakte houten verpakkingen. Vervolgens rijden jullie naar de desbetreffende locatie om daar de verpakkingen te monteren. Deze hebben betrekking op het vervoer en bescherming van producten en kapitaalgoederen (onder andere machines). Het aantal locaties per dag verschilt per dag.

Dus wil jij graag werken in de buitendienst en iedere dag opnieuw worden uitgedaagd? Reageer dan snel en wellicht maken we op korte termijn kennis met elkaar.

Waar ga je werken?

Een familiebedrijf nabij Weert gespecialiseerd in het maken van houten kisten, kratten en speciale pallets voor machines en industriële producten. In hun eigen timmerfabriek en op locatie verzorgen ze snelle en flexibele oplossingen voor industriële exportverpakkingen en het complete logistieke traject.
Door hun groei zijn zij verhuisd naar een nieuwe locatie in Weert. Een nieuwe uitdaging en een nieuwe mogelijkheid voor groei, die we graag samen met hun medewerkers willen realiseren.

Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Roermond en Eindhoven.

Wie ben je?

 • Je bent goed in techniek en je “ziet” hoe de verpakking moet worden;
 • Je bent handig en vindingrijk zodat je maatwerk verpakkingen kunt realiseren voor allerhande industriële goederen;
 • Je bent iemand die meedenkt, graag met anderen samenwerkt, en iemand op wie de anderen kunnen bouwen;
 • Op locatie bij de klant ben jij het visitekaartje van je bedrijf;
 • Heb je al relevante werkervaring in de buitendienst, bouw- of houtsector? Dan is dat voor ons een pluspunt dat ook tot passende salariëring leidt;
 • Je spreekt de Nederlandse taal in verband met veiligheidsregels.

Wat mag je verwachten?

 • Bruto maandsalaris tussen de € 1750 en € 2100 op basis van een 40-urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een bruto ADV vergoeding tussen de € 0,70 en € 0,83 per uur, afhankelijk van je salaris;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf 10 tot maximaal 30 kilometer;
 • Werktijden verschillen per dag (afhankelijk van de locatie), waarbij de intentie is dat je iedere vrijdagmiddag vrij bent;
 • Een afwisselende en zelfstandige baan bij een groeiend familiebedrijf;
Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Weert staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Weert. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Ellen van Gestel.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!