Parttime
10
€ 1733
Tijdelijk, Tijdelijk met uitzicht op vast
LBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1280001174
14 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar parttime werk en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij iemand die vakantiehuisjes/bungalows wil schoonmaken. Het gaat hierbij onder meer om afstoffen, dweilen en stofzuigen. Ook de badkamer moet uiteraard grondig schoongemaakt worden.

Je werkt iedere maandag en iedere vrijdag. Je werktijden zijn van 08.30 uur tot 13.30 uur.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in Hoogersmilde op een vakantiepark. Hier ga je de bungalow's schoonmaken.

Wie ben je?

Je bent een harde werker, zelfstandig en houdt overzicht wat er allemaal gedaan moet worden in de vrij korte tijd die je per object hebt. Je bent nauwkeurig en ziet het werk ook liggen. Het gaat uiteindelijk om een tevreden klant.

We vragen verder:

  • Enige aantoonbare ervaring in de schoonmaak
  • Je wilt tijdelijke klussen aannemen
Wil je graag in aanmerking komen? Solliciteer via de button en we helpen je graag verder! Voor vragen mag je ons natuurlijk bellen via 0592 - 331 440 of mailen naar assen@olympia.nl.

Wat mag je verwachten?

Je wordt ingeschaald volgens de schoonmaak cao. Hierbij verdien je een bruto uurloon van 10,83. Indien je veel ervaring hebt zal je hoger ingeschaald worden. Het gaat in dit geval om een tijdelijke klus, die in ieder geval tot oktober duurt. Als het van beide kanten goed bevalt kun je na die periode eventueel andere opdrachten toegewezen krijgen.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Assen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Assen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Rens de Zwart.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!