Fulltime
30
€ 1733
Tijdelijk met uitzicht op vast
MAVO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5750000043
08 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Is werken in de logistiek helemaal jouw ding? Beschik jij over eigen vervoer? Vind jij het leuk om op afwisselende tijdstippen te werken? Lees dan snel verder!

Bij DHL in Utrecht (op industrieterrein Lage Weide) draait alles om pakketjes. Op dit moment zijn zij op zoek naar mensen die in het magazijn willen helpen met het sorteren van die pakketjes aan de lopende band. Je gaat in de functie van loodsmedewerker aan de slag om deze dozen (tussen de 1 en 22 kilo) van de lopende band af te halen, te sorteren en op te stapelen in een ijzeren box. Ook kan het zijn dat je mag helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Het is voor deze functie belangrijk dat je fysiek werk leuk vindt. Met dit werk hoef je dus niet meer naar de sportschool!

Als magazijnmedewerker bij DHL ga jij van maandag tot en met vrijdag aan de slag. Er zijn drie verschillende ploegen, waarbij je in alle ploegen beschikbaar moet zijn. Je maakt hierbij gemiddeld minimaal 30 uur per week.

De ploegen zien er als volgt uit:
16.00 - 23.00
18.30 - 03.00
23.00 - 07.00

Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Soms begint een dienst iets eerder en soms moet je iets langer doorwerken.

Waar ga je werken?

Op het industrieterrein van Lage Weide in Utrecht staat op de Atoomweg het magazijn van DHL. Bij de locatie is er gratis parkeergelegenheid waar je je auto kwijt kan. In de recent prachtig verbouwde kantine van DHL kan je gebruik maken van de magnetron en snoepautomaten. Ook is er een koelkast om je meegebrachte spullen in op te bergen. Uiteraard kan je gratis koffie en thee pakken. Voor de rokers is er een apart rokershok.

DHL is aanwezig in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd, waardoor het ’s werelds meest internationale bedrijf is. Met meer dan 350.000 medewerkers wereldwijd bieden ze oplossingen voor een vrijwel onbeperkte hoeveelheid logistieke behoeften. In het magazijn van DHL werken veel verschillende nationaliteiten. Je leert dus veel over andere culturen en kan snel vrienden maken.

Wie ben je?

Word je al enthousiast? Mooi zo! Om in aanmerking te komen voldoe jij aan de volgende eisen:

• Je bent flexibel beschikbaar in de avond en nacht;
• Lichamelijk in goede conditie;
• Woonachtig in de regio Utrecht of in bezit van eigen vervoer;
• Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;

Wat mag je verwachten?

Natuurlijk hebben wij ook wat aan jou te bieden:

• Salaris bruto per uur:
21 jaar en ouder: 10,36
• Toeslagen als je werkt in de avond (125%) en nacht (130%);
• Een ADV-vergoeding;
• 8% vakantiegeld;
• 10% vakantiedagen;
• Bij goed functioneren kunnen we je een Nederlandse taalcursus aanbieden;
• Een prachtige werkplek met leuke collega’s van verschillende nationaliteiten;
• Vanaf 5 kilometer reiskostenvergoeding;
• Wekelijkse uitbetaling;
• Bij goed functioneren de mogelijkheid om minimaal een jaar bij DHL te werken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met recruiter Job Hazelaar (06-20145652) of Robin Notenboom (06-83287042).

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Utrecht staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Utrecht. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Job Hazelaar.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!