Fulltime
40
€ 519900
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1670005099
05 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Stel je alles in staat om storingen op te lossen zodat de productie door kan blijven draaien? Is techniek jou op het lijf geschreven? Ben jij op zoek naar een Full Time baan in de omgeving van Venray. Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Je levert je een grote bijdragen aan het plegen van onderhoud van onze (productie)machines, gereedschappen en gebouwen. Je krijgt een kick van het snel en efficiënt oplossen van problemen. Je bent flexibel inzetbaar op diverse afdelingen, onderhoudt contacten zowel in- als extern en je voelt je prettig in een dynamische werkomgeving.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
Het oplossen van storingen, analyseren van onderhoud/storingen en het doen van verbeteringsvoorstellen;
Preventief onderhoud, veiligheidsinspecties, reparatie en/of aanpassingen aan alle voorkomende (productie)machines, gereedschappen en gebouwen;
Overleg met machinestellers m.b.t storingen, onderhoud, proefdraaien en veiligstellen van machines;
Onderhoud contacten met machine leveranciers;
Administratief verwerken van storingsgegevens en onderhoudsdocumenten;
machine aanpassingen uitvoeren en eventueel assisteren bij machinebouw;
voorraad bewaking.

Waar ga je werken?

Het bedrijf is gevestigd in Venray. Deze organisatie is mensgericht en heeft een inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie ben je?

Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde MBO technische opleiding (elektrotechniek of werktuigbouwkunde). Daarnaast heb je ervaring met meet- en regeltechniek, pneumatiek, besturingstechniek (PLC), NEN 3140 en onderhoudstechniek. Met de nodige werkervaring ben je in staat om vanuit jouw kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze afdeling Technische dienst. Het is belangrijk dat je een echte probleemoplosser bent en zaken voor elkaar krijgt. Je steekt graag de handen uit de mouwen en kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving. Je bent bereid om te werken in een 2 ploegendienst en consignatiedienst.

Wat mag je verwachten?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bied de opdrachtgever volop ruimte voor ontwikkeling.

Salaris € 2700-€ 3300 uiteraard word je ingeschaald op basis van je kennis en je ervaringsjaren.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Venray staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Venray. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Anouk Pijpers.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!