Fulltime
40
€ 1977
Vast
LBO, MBO, Ongeschoold
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
5610000365
11 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker 'Runner' ben jij verantwoordelijk voor het sealen van de pallets en daarbij behorende eisen. Jij zorgt er voor dat de klant alles naar wens ontvangt.
Jij komt te werken op de afdeling Operations (Inbound en Outbound). Operations bestaat uit een team waarin iedereen zijn best doet om alles correct en op tijd bij de klant te leveren. Je werkt samen met je collega's naar het beste resultaat voor de klant.

Je werkdag begint altijd met een korte meeting met het gehele team, hebben jullie de targets van gister gehaald? Zijn er nog bijzonderheden? Zaken rondom veiligheid waar rekening mee gehouden moet worden? Dan ga je aan de slag. Jij pakt jouw EPT en pakt de eerste pallet van de dag. Je checkt of alles in orde is, is de pallet beschadigd? Dan zet jij de pallet op de seal-machine, die er voor zorgt dat er voldoende plastic om alle producten zit. Wanneer alles in orde is, kan jouw pallet geladen worden.

Op de afdeling Operations werk je in een 2-ploegen systeem. Je werkt van 06.00-15.00 uur of van 15.00-00.00 uur. Soms werk je een tussendienst van 10.00-19.00.

Werken als Runner is een verantwoordelijke baan, maar we werken met haalbare en uitdagende targets, maar dit komt nooit ten koste van de veiligheid. Daarnaast word je voor deze functie altijd ingeleerd door een ervaren trainer.

Waar ga je werken?

Schneider Electric is al ruim 175 jaar internationaal actief en richt zich in Helmond (20 km van Eindhoven) op de logistieke processen in een magazijn. Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan 100 landen, biedt Schneider Electric oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken.

Make the most of your energy. Dat is de missie van Schneider Electric. Of het nu gaat om het leveren van oplossingen die een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik en CO2 uitstoot, tot letterlijk het maximale uit de energie van mensen te halen. Veiligheid & kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Schneider Electric is in 2017 dan ook niet voor niets verkozen tot 'Het Veiligste Magazijn van Nederland'.

Je wil bij Schneider Electric werken want tijdens jouw pauzes kun je eerst in de kantine een vers broodje kopen en daarna in de ontspanningsruimte een goed boek lezen. Of wil je tijdens je pauze je collega inmaken met een potje tafelvoetbal? Dan moet je in de pauze snel naar de sportruimte.
Je werkt met zowel Nederlands als Engelstalige collega’s, dus goed voor je talenknobbel.

Wil jij het warehouse vast verkennen, klink dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=62w_65xI6hg

Wie ben je?

Wij zoeken vooral naar een type persoonlijkheid. Iemand die gemotiveerd is om hard te werken en een flexibele- en aanpakkersmentaliteit heeft.

Omschrijft dit jou en voldoe je daarnaast aan de volgende voorwaarden?

 • fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar in 2-ploegen;
 • Nederlands en/of Engelssprekend.
 • Recente logistiek ervaring in een warehouse

Wat mag je verwachten?

Wat biedt Schneider Electric jou?

 • Een salaris van €10,07 per uur. Met een onregelmatigheidstoeslag van 125% na 18.00 uur, na 20:00 en op zaterdag 150%. (Dit komt neer op €1977,- per maand op basis van 40 uur per week)
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer, dit verschilt van een minimum van €2.99 tot een maximum van €5.98 per dag.
 • Naast je salaris ontvang je per kwartaal een bonus, deze bonus is op teambasis afhankelijk van de kwaliteit die door jullie team geleverd is.
 • Een baan voor langere tijd met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Training van een ervaren trainer voordat je aan de slag gaat.
 • Deel uitmaken van een collegiaal team. Jij gaat namelijk gewoon mee op bedrijfsuitje en ontvangt naast het kerstpakket van Olympia ook een kerstpakket van Schneider Electric! Daarnaast kan je ook lid worden van de Personeels Vereniging binnen Schneider Electric.
Wat kun je van Olympia verwachten voordat je gaat starten?
 • Een persoonlijke rondleiding bij Schneider Electric Helmond om alvast de goede werksfeer te proeven
 • Doordat Olympia inhouse aanwezig is krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht
 • De intercedent van Olympia kent jou persoonlijk. Bij ons ben je geen nummer!
Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast je afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met Schneider Electric op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waar Olympia de basispremie van betaald.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Helmond staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Helmond. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Gaby Manders.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!