Fulltime
40
€ 1906
Vast
LBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1900002946
04 november 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor deze fulltime functie zijn de hoofdactiviteiten het correct laden en lossen van onze vrachtwagens. Na het lossen worden alle pallets en andere dragers gecontroleerd op afmetingen, aantal en schades. Tijdens deze controle worden alle pallets voorzien van een adreslabel. Vervolgens worden de pallets gesorteerd op postcode. Als de planning is gemaakt dan worden de vrachtwagens aan de hand van de geplande rit geladen waarbij de vrachtwagen op een zodanige manier wordt geladen dat alles correct en zonder schades bij onze klanten wordt afgeleverd.

Ben jij een FLEXIBELE kanjer en bereid om op de volgende werktijden te werken. Van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 02:00 met een uitloop tot einde werk.

Waar ga je werken?

Onze klant is een logistieke speler gevestigd in Zaltbommel. Je komt te werken binnen een hecht en informeel team in een groot en net en schoon magazijn.
Het is makkelijk bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Waalwijk of Den Bosch.

Wie ben je?

Kandidaten die houden van aanpakken, goed in teamverband kunnen werken, kwaliteitsbewust zijn moeten verder nog voldoen aan de volgende functie-eisen:

  • Minimaal LBO werk- en denkniveau, goede rekenvaardigheid en nauwkeurig kunnen werken;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat mag je verwachten?

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Informele werksfeer in een leuk bedrijf.
  • Na bewezen geschiktheid bestaat er de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Goede interne begeleiding/coaching door ervaren collega’s
Wil jij graag in de avonden en nacht werken, dan is dit wellicht iets voor jou! Interesse? Solliciteer direct!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zaltbommel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zaltbommel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Annika Jansen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!