Fulltime
40
€ 1866
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1260001294
20 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor deze grote internationale logistieke opdrachtgever in de Eemshaven, zijn we op zoek naar toppers in de logistiek. Het gaat om een fulltime functie in het magazijn. Je zal gaan werken in een leuk en gemotiveerd team. De sfeer op de vloer is professioneel, maar onderling in het team is de sfeer informeel.

In deze functie als logistiek medewerker zal jij je bezighouden met het verzamelen en verzendklaar maken van orders, het verwerken van de in- en uitgaande goederen en het uitvoeren van montage werkzaamheden. Hierbij is het belangrijk dat je het proces nauwkeurig in de gaten houdt. Als er iets verkeerd gaat ben jij ook die persoon die meedenkt aan een passende oplossing.

Wij zoeken proactieve medewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn. Geen een dag is hetzelfde! Daarnaast ben jij iemand die zijn collega's op een positieve manier kan aansturen en coachen. Wanneer je goed functioneert binnen de organisatie bestaat er een kans dat je wordt overgenomen en dus kans op een vaste aanstelling.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener in de Eemshaven (nabij Delfzijl), provincie Groningen. Zij zijn wereldwijd actief in de logistiek, transport en supply chain management. Met meer dan 16 miljoen vierkante meter aan magazijnruimte dragen zij zorg voor een effectieve invulling van het logistieke proces voor een groot aanbod aan klanten.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die passen in het volgende profiel:

 • Je hebt ervaring met een reachtruck;
 • Je hebt ervaring in de logistiek, je hebt bijvoorbeeld gewerkt als orderpicker of logistiek medewerker;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als in geschrift;
 • Je hebt een basis kennis van IT;
 • Door de taken en verantwoordelijkheden moet je stressbestendig zijn;
 • Je beschikt over MBO 3/4 werk - en denkniveau.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden het volgende:

 • De kans om te werken binnen een grote internationale en vernieuwende organisatie;
 • Doorgroei - en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een uurloon van €10,72 bruto per uur (op basis van leeftijd);
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 ct per kilometer (enkele reis);
 • Uiteraard bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op;
 • Een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast werk (overname door opdrachtgever);
 • Werken binnen een leuk, gezellig en professioneel team.
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button of neem contact op met ons via het nummer 050-3112500.

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Floor Steenhuis.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!