Fulltime
40
€ 2291
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1260001340
20 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever beschikt over een inhouse vestiging op het terrein van een klant in de Eemshaven, nabij Groningen. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een logistiek manager met uitstekende relatiebeheer vaardigheden. In deze functie ben je namelijk niet alleen verantwoordelijk voor het aansturen van een team medewerkers, maar ook voor het beheren van de relatie met de klant.

Doordat je werkt in een inhouse vestiging kom je vaak in contact met medewerkers en contactpersonen van de klant. Hierdoor ben jij goed in de gelegenheid op een natuurlijke wijze contact te leggen met de klant. Jij weet deze kansen goed te benutten. Je pikt signalen en kansen op en probeert vanuit een servicegerichte instelling de relatie met de klant verder uit te bouwen.

Om dit te kunnen bereiken beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat om commerciële kansen te creëren. Dit doe je door een service- en klantgerichte aanpak in de communicatie met de klant. Jij zorgt ervoor dat de organisatie waarvoor je werkt een uitstekend beeld weet neer te zetten bij de klant.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie gevestigd in de Eemshaven, in de provincie Groningen. Zij zijn wereldwijd actief in de logistiek, transport en supply chain management. Met meer dan 16 miljoen vierkante meter aan magazijnruimte dragen zij zorg voor een effectieve invulling van het logistieke proces voor een breed scala aan klanten.

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting logistiek;
 • Je hebt ervaring met relatiebeheer met betrekking tot klanten;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Werken in teamverband en klanttevredenheid zijn dingen die bij jou centraal staan;
 • Je bent probleemoplossend ingesteld;
 • Je structureert en plant je werkzaamheden;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met LEAN, geldende ISO-normen en logistieke systemen;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wat mag je verwachten?

 • Een werkplek met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • De kans om in een LEAN organisatie werkzaam te zijn;
 • Je gaat werken in een dynamische omgeving en een gemotiveerd team;
 • Een fulltime baan voor een langere periode;
 • Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vast contract bij de opdrachtgever;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button of neem contact op met ons via het nummer 050-3112500.

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Sanne van Zon.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!