Fulltime
40
€ 2900
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1260001247
20 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Farmsum zijn wij op zoek naar een hoogspanningsmonteur (elektrotechniek / installatietechniek). Als monteur werk je mee aan het onderhoud van elektrische hoogspanningsinstallaties. Verder inspecteer je de installaties regelmatig en leg je alle bevindingen vast. Je denkt actief mee over mogelijke verbeterpunten betreft veiligheid, kwaliteit en kosten. Jij bent in staat om op basis van diverse indicatoren bij onderhoud en storingen de juiste acties te ondernemen.

Je voert daarnaast elektrotechnische montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische en/of meet- en regeltechnische installaties.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een aluminiumproducent gevestigd in Farmsum, nabij Delfzijl (provincie Groningen). Met behulp van een elektrolyseproces wordt uit aluinaarde, elektrolyt en elektriciteit vloeibaar aluminium geproduceerd in de elektrolysehallen. Het vloeibare aluminium wordt vervolgens in de gieterij gemengd, gegloeid, gegoten en gezaagd en uiteindelijk aan de klant geleverd.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die passen in het volgende profiel:

 • Je hebt ervaring als monteur hoogspanning of als elektromonteur / installatiemonteur;
 • Je beschikt over E - kennis en hebt gevoel voor techniek;
 • Je werkt zorgvuldig en hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan;
 • Je kunt goed werken met procedures en hebt oog voor verbetering van processen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden het volgende:

 • Een fulltime baan voor een langere periode, het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband, er bestaat echter een grote kans op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever;
 • Een salaris van €2600 tot €3400 conform CAO Metalektro, afhankelijk van ervaring & opleiding;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO metalektro: 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen (vrij op te nemen) en een gunstige pensioenregeling;
 • Een uitdagende, afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met de leukste collega's;
 • Je gaat werken voor een groeiende en ambitieuze organisatie.
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button of neem contact op met ons via het nummer 050-3112500.

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Wichard de Groot.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!