Fulltime
40
€ 2300
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1260001258
20 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij de ervaren heftruckchauffeur die wij zoeken?

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Farmsum, zoeken wij een logistiek medewerker die meerdere jaren ervaring heeft op de heftruck. In deze functie zal jij je samen met je collega's voornamelijk bezig houden met het laden van vrachtwagens met behulp van een grote heftruck. Het gaat om het laden van aluminium palen van 6 meter 30. Dit is erg specifiek werk, waarbij er goed moet worden om gegaan met de heftruck. Het ophalen en legen van bakken met productieafval behoort ook tot je taken. Daarnaast behoren er ook een aantal administratieve taken tot de functie. Je zal ook de laad bonnen en vrachtbrieven moeten behandelen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een aluminium producent gevestigd in Farmsum, nabij Delfzijl (provincie Groningen). Met behulp van een elektrolyse proces wordt uit aluinaarde, elektrolyt en elektriciteit vloeibaar aluminium geproduceerd in de elektrolysehallen. Het vloeibare aluminium wordt vervolgens in de gieterij gemengd, gegloeid, gegoten en gezaagd en uiteindelijk aan de klant geleverd.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die passen in het volgende profiel:

  • Je hebt een geldig heftruck certificaat en meerdere jaren ervaring met het rijden op een heftruck;
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent in staat om met de heftruck met een grote lading te manoeuvreren.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden het volgende:

  • Een fulltime baan voor een langere periode, het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband, er bestaat echter een grote kans op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris van €2234 conform CAO Metalektro, afhankelijk van ervaring & opleiding;
  • Een uitdagende, afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met de leukste collega's;
  • Je gaat werken voor een groeiende en ambitieuze organisatie.
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button of neem contact op met ons via het nummer 050-3112500.

Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Delfzijl staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Delfzijl. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Floor Steenhuis.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!