Fulltime
40
€ 2080
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1900002721
19 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Als monteur ben je onderdeel van een team met een samenstelling van 2 tot ongeveer 20 monteurs. Je voert, afhankelijk van je niveau, de werkzaamheden zelfstandig of onder leiding van een chef monteur uit. De projecten zijn elektrotechnisch van aard en vinden plaats door heel het land. Je standplaats is Zaltbommel.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Aanleggen van elektrotechnische installaties.
  • Zorgen voor de uitvoering van de montage binnen het urenbudget.

Waar ga je werken?

De organisatie helpt retailers op technisch gebied. Zij leveren oplossingen voor productpresentatie, communicatie, comfort en veiligheid in de winkels. Zij zorgen voor de technische installaties die maken dat de winkel optimaal functioneert en zij beheren deze.
Het kantoor is gevestigd in Zaltbommel, nabij 's-Hertogenbosch.

Wie ben je?

Voor de functie van monteur beschik je over een opleiding Elektrotechniek op minimaal MBO 2 tot 4 niveau. De leerling monteursfunctie vereist een minimaal niveau VMBO-T. Verder:

  • Heb je affiniteit met werken in een retailomgeving.
  • Kun je zelfstandig werken en durf je verantwoordelijkheid te nemen.
  • Kun je snel schakelen en adequaat inspringen op veranderingen.
  • Ben je stressbestendig.
  • Ben je bereid tot overwerken.

Wat mag je verwachten?

De organisatie biedt een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke fulltime functie in een dynamische en plezierige werkomgeving. Zij geven veel aandacht aan de beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Het is een betrouwende werkgever met een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid betreft het een vast dienstverband. Zij vallen in de CAO Metaal & Techniek.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zaltbommel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zaltbommel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Simon van Zeelst.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!