Fulltime
40
€ 2600
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1900002618
19 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben je elektromonteur (system engineer) of heb je de opleiding MBO elektrotechniek of Metalektro bijna afgerond? Houd je van afwisseling en de nieuwste technieken? Dan is dit een baan voor jou!

Voor versterking van het technische team is deze organisatie op zoek naar een enthousiaste fulltime System Engineer / Elektromonteur.

De projecten worden uitgevoerd over de hele wereld. Reizen hoort bij deze functie. Het is daarom belangrijk dat je hierin flexibel bent.

Waar ga je werken?

Een vooruitstrevend en modern bedrijf, gevestigd in Zaltbommel (vlakbij 's-Hertogenbosch). Zij houden zich voornamelijk bezig met industriële veiligheidssystemen (VISICS), draadloze communicatie technieken en camerasystemen.

Wie ben je?

Je bent flexibel in verband met het reizen, je bent resultaatgericht en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.
Daarnaast beschik je over:

  • Een (bijna) afgerond opleiding MBO4 Technicus High Tech Metalektro of gelijkwaardige mechatronica / elektro(nica) opleiding.
  • Ruime kennis van ICT en daarnaast heb je kennis en ervaring met Camera(beveiligings)systemen analoog en IP, IP toegangscontroletechnieken en WiFi techologie.
  • VCA Basis of VOL diploma, of je bent bereid deze te behalen.
  • Rijbewijs B(E).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat mag je verwachten?

Een uitstekende fulltime baan als system engineer in een groeiend bedrijf met ontwikkelingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. De organisatie is aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vast dienstverband.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zaltbommel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zaltbommel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Simon van Zeelst.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!