Fulltime
40
€ 2400
Vast
HBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1900002883
19 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Ben jij die professionele gesprekspartner met een commerciële drive die ingangen weet te creëren? Als Accountmanager Infra ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw eigen klantenkring en het bestaande netwerk. Met een flinke dosis flair en gedrevenheid benader je jouw bestaande netwerk binnen de infra en prospects.

Je hebt de volgende werkzaamheden:

  • Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan ieder niveau van communicatie en je voelt aan wat je klanten belangrijk vinden. Je bent daarbij in staat de behoeften van je klanten te vertalen naar passende oplossingen.
  • Je draagt zorg voor het binnenhalen van omzet op jouw individuele target.
  • Je acquireert projecten tussen de 50K en 1 miljoen, sluit onderhoudscontracten af tot 25 jaar en richt je op het binnenhalen van raamovereenkomsten.
  • Het “ont”zorgen van jouw klanten behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. In deze functie val je direct onder de directie, de lijnen zijn kort en je wordt geacht snel en gemakkelijk te kunnen schakelen.
  • Je voelt je thuis in een omgeving waar je met je voeten in de klei staat en waarbij je zelf veel verantwoordelijkheid draagt. Je houdt ervan zelf je functie vorm te geven en mee te bouwen aan het succes. Je houdt van de vrijheid en zelfstandigheid die deze functie en wij als bedrijf jou bieden.

Waar ga je werken?

Bedrijf in Zaltbommel, regio Den bosch maar je werkt landelijk.

Wie ben je?

– Je hebt meerdere jaren succesvolle commerciële werkervaring en een netwerk binnen de infra sector is een pre
– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je bent zelfstandig en creatief en houdt ervan verantwoordelijkheid te dragen
– Je hebt een rijbewijs B

Wat mag je verwachten?

– Goede arbeidsvoorwaarden
– Auto, laptop en telefoon van de zaak
– Uitdagende en afwisselende fulltime functie voor onbepaalde tijd
– Veel verantwoordelijkheid met de ruimte om je eigen functie mede vorm te geven
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Collegiale informele werksfeer

Interesse in deze uitdagende functie? Solliciteer direct!

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zaltbommel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zaltbommel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Anne-Fleur Hensen.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!