Parttime
24
€ 2300
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1590004332
19 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot bereiden, mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting/advies daarover.

Waar ga je werken?

Moderne stadsapotheek in Leiden en omgeving. Ingericht volgens de hoogste normen en kwaliteitseisen.

Wie ben je?

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot Apothekersassistent(e);
Je bent bereidt om zelf een VOG aan te schaffen.
Naast goede kennis van geneesmiddelen en ziektebeelden moet je als apothekersassistent(e) communicatief vaardig zijn, controleren van het patientendossier en registreren van de zorg in het informatiesysteem;
Je hebt ervaring met Farmacom (daar zijn twee applicaties van (New/nieuw en Classic en als er keuze is dan graag met applicatie New/nieuw).

Wat mag je verwachten?

Salaris conform CAO SBA
Parttime of fulltime, minimaal 24 uur per week; Tijdelijk met eventueel uitzicht op vast

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Leiden staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Hans Beumer.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!