Fulltime
40
€ 2150
Tijdelijk met uitzicht op vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1900002914
02 oktober 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor een bedrijf in de regio van Zaltbommel en Den Bosch zijn wij opzoek naar een vormer / coater. Ervaring is een pre, maar het bedrijf wil graag investeren in de juiste werknemer. Wat houdt het in? Je houdt je bezig met het vervaardigen en afwerken van gietvormen (vanaf 50 cm tot 5 meter) aan de hand van aangeleverde modellen, in enkelstuks of kleine series. Dit houdt in het afdrukken van houten modellen in hars gebonden zand, het repareren van deze vormen, coaten/impregneren en vervolgens klaarzetten van de vormen voor het gieten. In voorkomende gevallen dien je ook te assisteren bij het gietproces.

Waar ga je werken?

Het bedrijf is een modern, Nederlandse gieterij die grote complexe gietstukken tot 32 ton naar de hoogste kwaliteitseisen produceert. Als gieterij smelten ze zowel ferro als non-ferro materialen. Het bedrijf is actief over de gehele wereld en levert aan verschillende marktsegmenten en industrieën. Industrieën waarbij je moet denken aan; scheepsbouw, bagger en mijnbouw.

Wie ben je?

VMBO/LBO- opleidingsniveau met werkervaring in een technische productieomgeving
Bewust veilig kunnen werken(verantwoordelijkheidsgevoel)
Energiek en stressbestendig
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Ervaring als schilder is een pré
Ervaring in de techniek en/of logistiek is een pré

Wat mag je verwachten?

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie
Een professioneel en hecht team van collega’s en specialisten
De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro
Goede bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer
Vast werk / fulltime werk waarbij een contract voor onbepaalde tijd mogelijk is

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Zaltbommel staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Zaltbommel. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Simon van Zeelst.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!