Fulltime
40
€ 2600
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1310001396
04 september 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Wil jij je carrière als meewerkend voorman, voortzetten in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa? Vind je het daarnaast interessant om nauw betrokken te zijn bij de technische zaken en heb je oog voor kwaliteit en vakmanschap? Solliciteer dan direct naar deze functie van teamcoach!Als teamcoach van de afdeling Lakkerij ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het lakproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning.
Je neemt de verantwoordelijkheid voor het machinepark, waarbij het (laten) verhelpen van 1e lijns storingen en reparaties een wezenlijk onderdeel van de functie vormen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de coördinator van de afdelingen productielogistiek en technische dienst.
Samen met je collega voorman, bezig met het begeleiden, coachen en instrueren van circa 6 spuiters, 6 Kwaliteitsmedewerkers, 6 Voorbereiders lakkerij en 6 productiemedewerkers. Je rapporteert aan de teamleider lakkerij.

Waar ga je werken?

Nederlands grootste en succesvolle merken als Bruynzeel Keukens en Keller Keukens is onderdeel van de DKG groep. Waar we ons succes aan te danken hebben? Onze merken maken wij letterlijk zelf in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Maar daar blijft het niet bij! Vanuit onze twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen én plaatsen we keukens.
Wil je meer weten over de Keukenfabriek? Bekijk dan dit korte bedrijfsfilmpje https://youtu.be/8nGKZ-EaNNs

Wil je ook zo'n gaaf grijs shirt aan? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

Wie ben je?

• Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over sterke analytische en technische vaardigheden.
• Je hebt een opleiding in een technische richting (minimaal Operator A en B of MBO3).
• Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat het productieproces hier geen hinder van ondervindt.
• Daarnaast heb je kennis van lakken en het lakproces.
• Je hebt oog voor de kwaliteit en het vakmanschap.
• Als coach van het team ben je communicatief vaardig en overtuigend.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa. Onze fabriek is volledig geautomatiseerd. Het team van de afdeling Lakkerij telt 25 medewerkers en de bereidwilligheid is groot. Er heerst een open, nuchtere en eerlijke cultuur en er is veel voor ruimte voor zelf initiatief.

Naast het werken bij een dynamische en flexibele organisatie, ontvang je een prima salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
Je komt te werken in een omgeving waar vernieuwen en verbeteren aan de orde van de dag is.
Er is veel ruimte voor initiatief en je hebt bij ons de garantie op ontwikkeling en groei.
Bij een 100% match en klik is het een werving en selectie opdracht waarbij je direct in dienst komt bij DKG. Anders is het eerst op uitzendbasis waarna je wordt overgenomen door DKG voor bepaalde of onbepaalde tijd op basis van Full time

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Bergen op Zoom staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Bergen op Zoom. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Petra Franken.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!