Fulltime
40
€ 2773
Vast
MBO
i

Vacaturenummer

Het vacaturenummer kan gebruikt worden om te verwijzen naar deze vacature in de communicatie met een medewerker van Olympia
1140000479
09 juli 2019
Solliciteer

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever, een grote speler in de zuivelindustrie, zijn wij op zoek naar een storing/onderhoudsmonteur.

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen van mechanische als elektrotechnische aard. De zwaartepunt zal liggen bij het oplossen van storingen van elektrotechnische aard, maar je vind het ook leuk om daarnaast mechanische storingen op te lossen.

  • Je spoort (ver)storingen op en lost deze op door reparatie of vervanging van onderdelen op een snelle en verantwoorde manier, rekening houdende met geldende procedures en voorschriften (o.a. veiligheid, hygiëne).
  • Tevens los je storingen in PLC-besturingen op. Je werkt hierbij met een grote verscheidenheid aan installaties en/of machines (zoals vul- en verpakkingsmachines, palletizers, pompen, afsluiters en complexe procesinstallaties zoals tanks, pasteurs, koelers, homogenisatoren en centrifuges met bijbehorende appendages)
  • Je controleert de processen (op bedrijfszekerheid en veiligheid), componenten en dergelijke van veelal multidisciplinaire technische installaties en houdt deze schoon, waar nodig smeer je verbindingen en bewegende delen.
  • Je ontwikkelt onderhoudstaken, doet verbeterstellen en voert deze uit.
  • Je draait mee in projectteams gericht op continu verbeteren.
Herken jij jezelf in bovenstaande functie en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Wellicht kunnen wij je dan helpen! Solliciteer snel en we komen graag met je in contact.

Voor meer informatie bel Stefan Wiersema ( 06-28304426 ) of mail: s.wiersema@olympia.nl

Waar ga je werken?

A-ware Food Group is specialist in het opslaan, versnijden, rijpen, verpakken en transporteren van kaas. En dat alles onder moderne en optimale geconditioneerde omstandigheden. In 2014 openen we in Heerenveen onze eigen kaasfabriek.

Wie ben je?

Wij zoeken iemand met een MBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding (E en/of WTB).
Daarnaast minimaal 5 jaar relevante werkervaring, ervaring in food is een pré.
Kennis van/ ervaring met pneumatiek, hydrauliek, PLC besturingen
(Siemens S7), NEN3140, keurings- en veiligheidsvoorschriften en aantoonbare ervaring met HMI/Scada.
Je bent zelfstandig, flexibel, klantgericht en accuraat. Problemen oplossen zie je als een uitdaging.
Je bent bereid in ploegendienst te werken en mee te draaien in een consignatierooster.

Wat mag je verwachten?

Een zeer dynamische en innovatieve werkomgeving, waar volop geïnvesteerd wordt en ruimte is voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen.
En uiteraard ontvang je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.


Team Olympia Hoogeveen staat voor jou klaar!

Welkom bij de vestiging Hoogeveen. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Wil je langskomen? Dat kan op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust binnen lopen! We helpen je graag verder.

Deze vacature is geplaatst door Stefan Wiersema.

Vacatures per e-mail. De snelste weg naar je nieuwe baan!